• تاریخ انتشار : 1402/08/03 - 10:17
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری پنجمین جلسه از کارگاه های توانمند سازی و رشد فردی ویژه دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران

کمیته فرهنگی جوانی جمعیت معاونت فرهنگی و دانشجویی، در راستای توانمند سازی و رشد فردی، سلسله نشست های توانمند سازی و رشد فردی ویژه دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، بر همین مبنا پنجمین جلسه با موضوع «نقش ورزش در باروری، بارداری و شیردهی» روز یکشنبه 30 مهرماه 1402 از ساعت 10 تا 12 به صورت حضوری در سالن شورا، به صورت مجازی از طریق اسکای روم معاونت فرهنگی و دانشجویی با تدریس دکتر سمانه میرزایی برگزار شد.
در این کارگاه روشهای سبک زندگی سالم و تاثیرات فعالیت های جسمانی و تغذیه سالم بر زندگی، به خصوص در دوران پیش از بارداری، در حین و پس ازبارداری و شیردهی، مطالبی بیان شد. همچنین تاثیرات ورزش برافزایش باروری در خانم ها و آقایان مورد بحث قرار گرفت و به پرسش های حاضران پاسخ داده شد.
این سلسله جلسات به صورت ماهانه یکشنبه های آخر هر ماه برگزار خواهد شد.
برای دریافت پوستر کارگاه بعدی، اینجا کلیک کنید.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
علی محمدی فیض آبادی