• تاریخ انتشار : 1403/06/17 - 08:14
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگاه‌های آموزشی فرزند پروری، مدیریت استرس و مقابله با خلق منفی در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کارگاه‌های آموزشی روان سالم در مراکز و پایگاه‌ها، خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد این مرکز گفت: مریم عظیمی، کارشناس سلامت روان مرکز خدمات جامع سلامت دارالشفا امام رضا (ع)، کارگاه آموزشی فرزند پروری را برای مادران سرای محله‌ی علی‌آباد برگزار کرد. در این جلسه آموزشی فرزند پروری تعریف و اصول مدیریت رفتار با کودکان آموزش داده شد.
همچنین عظیمی کارگاه آموزشی مدیریت استرس را برای عموم مردم در بوستان فلاحتی محله علی‌آباد برگزار کرد.
وی در این کلاس آموزشی در خصوص شناسایی منابع استرس و فن‌های مدیریت استرس مطالبی را بیان کرد و تکنیک تنفس عمیق شکمی را آموزش داد.
در ادامه کارگاه آموزشی راه‌های مقابله با خلق منفی برای مراجعه‌کنندگان به مرکز خدمات جامع سلامت دارالشفا امام رضا (ع) برگزار شد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی