• تاریخ انتشار : 1403/06/17 - 11:18
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاس تغذیه سالم و توزیع سبد غذایی بین نیازمندان در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس‌های آموزشی تغذیه در فشارخون، تغذیه سالم و توزیع سبد غذایی بین نیازمندان، خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: گروه خیرین جوان با همکاری مرکز خدمات جامع سلامت حکیم اعتماد، 70 بسته غذایی را بین نیازمندان شناسایی‌شده تحت پوشش مرکز حکیم اعتماد، توزیع کردند.
وی در ادامه افزود: بیتا عابدینی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ابوذر، کلاس آموزشی تغذیه در فشارخون را برای مراجعان سرای محله ابوذر برگزار و در خصوص عوامل کاهنده و افزاینده قند، چربی و فشارخون، میزان مناسب قند خون، عوامل ایجادکننده سکته قلبی و مغزی و مواد غذایی مضر برای بدن مطالبی را بیان کرد.
همچنین سپیده جویار، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت امام علی (ع) کلاس آموزشی تغذیه سالم را برای کارکنان شهرداری منطقه 19 برگزار کرد. در این جلسه آموزشی بر اینکه تغذیه یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین راه‌های دستیابی به‌سلامت جسم و روان است، تأکید شد.
وی در ادامه افزود. تغذیه مناسب نقش مهمی در درمان و پیشگیری از مشکلات روحی و روانی مانند افسردگی دارد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی