• تاریخ انتشار : 1403/05/10 - 13:34
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

به منظور رفاه دانشجویان سرویس رفت دانشجویان برای روزهای پنج شنبه به مراکز درمانی مهیا شد

حسن حیدری مسئول واحد حمل و نقل دانشجویان از برقراری سرویس رفت و برگشت از سراهای دانشجویی (خوابگاه) به مراکز درمانی در روزهای پنج شنبه خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، حیدری گفت: با توجه به درخواست شورای صنفی دانشجویان و موافقت و حمایت مهندس فرشاد میرزایی مدیر امور دانشجویی، سرویس جدیدی برای روزهای پنج شنبه از مسیر سرای کوی به مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظر گرفته شده است.
وی افزود: تمام دغدغه مدیر امور دانشجویی ایجاد برنامه های رفاهی برای دانشجویان است و در پی درخواست دبیر شورای صنفی، سرویس فوق برای اولین بار روزهای پنج شنبه از سرای کوی دانشگاه ساعت 7 صبح حرکت و از مسیر امیر آباد شمالی به بلوار کشاورز، میدان انقلاب، بیمارستان روزبه، بیمارستان فارابی، بیمارستان رازی و در آخر میدان راه آهن و بیمارستان بهارلو می رسد. دانشجویان می توانند، در مسیر فوق از سرویس پیاده و به مرکز درمانی دانشگاه مراجعه کنند.
حیدری از دانشجویان خواست با برنامه حرکت صبح از کوی هماهنگ باشند و در صورت نیاز به استفاده از سرویس به موقع در محل سوار شدن حاضر شوند.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
علی محمدی فیض آبادی