بیش از هزار نورولوژیست جراح اعصاب و نورواینترونشنسیت جهان، جراحی نورولوژیست بیمارستان شریعتی را بهصورت ارتباط برخط از ایران مشاهده کردند
دکتر قربانی نورولوژیست بیمارستان شریعتی، در ارتباط زنده با سالن کنگره بینالمللی LINNC پاریس با حضور بیش از هزار نورولوژیست جراح اعصاب و نورواینترونشنسیت از سراسر دنیا دو بیمار مبتلابه مشکلات عروقی مغز را درمان کرد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شریعتی، دکتر عسگر قربانی استادیار گروه نورولوژی و از اعضای هیئتعلمی بیمارستان شریعتی، درمان عروق مغزی دو بیمار را در کنگره بینالمللی LINNC پاریس بهصورت زنده ارائه کرد.
بیش از هزار نورولوژیست، جراح اعصاب و نورواینترونشنسیت متخصص از سراسر دنیا در سالن این کنفرانس بهصورت زنده و مستقیم جراحی دکتر قربانی را که در بیمارستان قایم شهر انجام میشد، مشاهده و درباره آن تبادلنظر کردند.
دکتر قربانی درباره این همایش توضیح داد: کنگره LINNC معتبرترین کنگره بینالمللی درزمینهٔ درمانهای اندو وسکولار مغز است که سالانه در پاریس برگزار میشود. در این کنگره هرساله چند مرکز از سراسر دنیا انتخاب میشوند و عملهای اندو سکولار مغز در این مراکز بهطور زنده در سالن کنفرانس پخش میشود.
وی افزود: امسال این کنگره 21 تا 23 خرداد برگزار شد و ایران یکی از 5 مرکزی بود که در این کنگره برای ارائه همزمان جراحی شرکت کرد. افتتاحیه این کنگره با ارائه اولین جراحی از ایران آغاز شد. دکتر قربانی درباره مشکل این دو بیمار توضیح داد: این دو بیمار یکی مبتلابه AVM مخچه و دیگری آنوریسم کاروتید بودند که مداخله درمانی آنان بهصورت مستقیم در سالن کنگره در پاریس پخش شد. با توجه به اینکه دستگاه موجود در بیمارستان قایم شهر استانداردهای لازم برای پخش مستقیم در کنگره را داشت و تائید شده بود، این دو جراحی را در آنجا انجام دادم.
استادیار گروه نورولوژی بیمارستان شریعتی درباره رشته نورو اینترونشن گفت: رشته نورواینترونشن یا اینترونشنال نورو رادیولوژی رشته جدیدی است که 10 تا 15 سال است در دنیا به وجود آمده و کار اصلی آن درمان مشکلات عروقی مغز و نخاع است که اغلب آنها با روشهای جراحی بهسختی درمان میشوند. سکته مغزی مهمترین بیماری هست که میتوان با روش نورواینترونشن آن را درمان کرد. استاد گروه نورولوژی بیمارستان شریعتی افزود: در بیماران مبتلابه سکته مغزی درصورتیکه دارو اثر نکند یا منعی برای مصرف داروی TPA یا حساسیتی وجود داشته باشد یا زمان مصرف این دارو در آنان گذشته باشد میتوان با این روش رگ را باز کرد و عوارض سکته را به حداقل رساند. دکتر قربانی، آنوریسم مغزی، AVM مغزی و نخاعی برخی از تومورهای پرخون سرو گردن و برخی از ناهنجاریهای مادر زادی رگهای مغز را ازجمله مشکلاتی دانست که با این روش و با کمترین عوارض درمان میشوند.
دکتر عسگر قربانی هرماه 30 تا 40 مورد درمان بیماران را با روش آنژیو اندوسکولار مغز انجام میدهد. او که دوره دستیاری را در بیمارستان شریعتی را در سالهای 1374 تا 1378 گذرانده از سال 1382 بهعنوان هیئتعلمی گروه نورولوژی در این بیمارستان مشغول به کار است. وی در سالهای 1385 و 1386 دوره فوق تخصصی نورواینترونشن را در دپارتمان پرفسور ژاک موره در پاریس فرانسه گذراند و پسازآن درمان بیماریهای عروقی مغز را برای بیماران در ایران آغاز کرد.
خبر: معصومی فرد
عکس: ولی الهی
ارسال به دوستان