گرامیداشت شصت و هفتمین سالگرد تأسیس بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی با شعار «افتخار دیروز، تلاش امروز، امید فردا»
بیمارستان بهرامی نماد اصالت، تلاش و استمرار در سلامت کودکان ایران است
مراسم نکوداشت شصت و هفتمین سالروز افتتاح بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی، پنجشنبه 11 اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور رئیس دانشگاه جمعی از اساتید برجسته، پزشکان پیشکسوت، خیرین سلامت، مدیران دانشگاه علوم پزشکی تهران و کادر درمان در سالن اجتماعات این بیمارستان برگزار شد. دکتر سید رضا رئیسکرمی در ابتدای سخنان خود، با بیان اینکه حفظ تاریخ و اصالت دانشگاه، بخشی جداییناپذیر از هویت علمی کشور است، گفت: « باید تاریخ دانشگاه را جدیتر بگیریم. این کار بزرگی است و تلاش برای حفظ و زنده نگهداشتن این تاریخ و افتخار ماندگار بر عهده ماست؛ خصوصاً برای شناساندن این اصالت برای نسل جوان.»
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، این مراسم با شعار «افتخار دیروز، تلاش امروز، امید فردا» برگزار شد و فرصتی بود تا از دههها تلاش صادقانه اساتید، پرستاران، کارکنان خدمات و تمامی افرادی که در ارتقای جایگاه این بیمارستان نقش داشتهاند، قدردانی شود.
دکتر رئیس کرمی از تلاشهای مسئولان بیمارستان برای برگزاری این مراسم تقدیر و تأکید کرد که چنین برنامههایی میتواند پیوند بین نسلهای مختلف دانشگاهی را تقویت کنند.
از اساتید تا کارگران؛ همه در سیستم سلامت نقش دارند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ادامه با اشاره به تقارن مراسم با روز کارگر و روز معلم، این ایام فرخنده را به تمامی اساتید و کارکنان بخش خدمات حوزه سلامت و دیگر واحدهای دانشگاه تبریک گفت و افزود: «اگر تیم خدمات نباشد، تیم درمانی هم نمیتواند بهطور موثر کار کند بنابراین حضور آنها بسیار مفید است.»
ضرورت عبرتآموزی از حوادث
دکتر رئیسکرمی با اشاره به حوادث اخیر در کشور، نسبت به لزوم رعایت کامل اصول ایمنی در تمامی مراکز درمانی هشدار داد و گفت: «حضرت علی (ع) میفرمایند: «ما أکثر العبر و أقلّ المعتبرین»؛ عبرتها فراوانند اما عبرتگیرندگان اندک. باید مراقب باشیم؛ بیمارستان بهرامی هم مانند دیگر مراکز درمانی در معرض خطر است و مسئولان فنی باید هوشیار باشند.»
بیمارستان بهرامی؛ خاستگاه پزشکان نسلهای متعدد
دکتر رئیسکرمی با تأکید بر اهمیت جایگاه بیمارستان بهرامی در نظام سلامت کشور گفت: «این بیمارستان خاستگاه آموزش صدها و هزاران پزشک عمومی، متخصص و فوق تخصص بوده و بسیاری از فارغالتحصیلان آن اکنون در ایران و دیگر نقاط جهان مشغول خدمتاند. اگر امروز شاخصهای سلامت کودکان، بهبود یافته، بخش عمدهای از آن حاصل زحمات اساتید بیمارستانهایی چون بیمارستان بهرامی است.» وی یادآور شد که اساتیدی چون مرحوم دکتر ملک، دکتر قوامی و دیگر بزرگان در سختترین شرایط کشور همچون دوران موشکباران در فروردین ۱۳۶۷ در کنار مردم ماندند و به ارائه خدمات درمانی ادامه دادند.
ارزش احترام به اساتید و سرمایههای اخلاقی
رئیس دانشگاه با تأکید بر اهمیت احترام به اساتید گفت:«احترام به بزرگترها و اساتید برای اساتیدی چون دکتر باوریان یک اصل است. ما باید این ویژگی را سرلوحه کار خود قرار دهیم.»
بیمارستانی ماندگار و جابهجا نشدنی
وی تاکید کرد: «بیمارستان بهرامی نه قابل تخریب است و نه جابهجا شدنی. در حال حاضر بخشی از بیمارستان از جمله شیمیدرمانی و تالاسمی در حال بازسازی است و پس از افتتاح، گامبهگام با کمک خیرین و دانشگاه سایر بخشها نیز نوسازی خواهد شد.»
هدفگذاری برای تبدیل شدن به برندهای علمی کشور
در بخش پایانی سخنان، دکتر رئیسکرمی به لزوم هدفگذاری و برنامهریزی راهبردی برای توسعه بیمارستانها اشاره کرد و گفت: «همه بیمارستانها نمیتوانند همه خدمات را ارائه دهند. باید بر اساس ظرفیتها، نقاط قوت را شناسایی و به برند دانشگاه و کشور تبدیل کنیم.»
وی از مدیران بیمارستان خواست تا با شناخت دقیق از توانمندیهای داخلی، برنامهای برای رشد و ارتقا تدوین کنند و افزود: «باید بیمارستان بهرامی را در برخی رشتهها به عنوان برند دانشگاه علوم پزشکی تهران و حتی کشور مطرح کنیم.»
پایانی بر خاطرات، آغاز راهی نو
این مراسم با تجلیل از اساتید پیشکسوت، یادبود درگذشتگان، و تجدید عهد با مسیر پرافتخار خدمت در حوزه سلامت کودکان به پایان رسید.
دکتر رئیسکرمی در پایان، برای همه مدیران و کارکنان پیشین این بیمارستان آرزوی سلامتی و برای درگذشتگان رحمت واسعه و از حضور پرشور همکاران و مهمانان قدردانی کرد.
توضیح اینکه بیمارستان بهرامی در 7 اردیبهشت 1337 تاسیس شده است.
درج نظر