• تاریخ انتشار : 1402/07/04 - 11:28
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 683
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نشست تخصصی بررسی نرم‌افزار NIP

تأکید معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی تهران بر ارتقای بهره‌وری و امکان مشارکت کارکنان در مدیریت

در نشست تخصصی بررسی نرم‌افزار NIP - سیستم هوشمند بهره‌وری پرستاران - به بهره‌وری نیروی انسانی در جهت اهداف سازمان با کمترین زمان و حداقل هزینه تأکید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، در این نشست تخصصی که با حضور دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، دکتر کامبیز مرادزاده، مدیر برنامه‌ریزی مالی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه، علیرضا عرب یارمحمدی سرپرست مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی، دکتر ماشاءاله ترابی رئیس دبیرخانه هوشمند و میز خدمت دانشگاه، سیمین رنجبران مدیر امور پرستاری و مترون ها و مدیر امور مالی، مسئول امور اداری و حضوروغیاب بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران عصر دوشنبه 3 مهر 1402 در سالن G6 سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد؛ دکتر رحیم نیا ضمن تبریک ایام ربیع‌الاول و هفته دفاع مقدس با اشاره به اینکه بهره‌وری به حداکثر رساندن استفاده از منابع، نیروی انسانی و تمهیدات به طریق علمی به‌منظور کاهش هزینه‌ها و رضایتمندی کارکنان، مدیران و ارباب‌رجوع است، گفت: به‌طورکلی بهره‌وری نیروی انسانی حداکثر استفاده مناسب از نیروی انسانی به‌منظور حرکت در جهت اهداف سازمان با کمترین زمان و حداقل هزینه است.
دکتر رحیم نیا با تأکید بر خرید خدمات گروه پرستاری بر اساس قیمت تمام شده خدمت؛ تصریح کرد: فرم شماره (۸) تفاهم‌نامه که به بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد (مدیریت منابع و مصارف) اشاره کرده، مسیری برای ارتقای بهره‌وری و امکان مشارکت کارکنان در مدیریت است.  
معاون توسعه دانشگاه در ادامه به برآورد حجم خدمات موردنیاز و محاسبه هزینه لازم برای تأمین پرسنل (پرستار، اتاق عمل، بیهوشی، ماما) اشاره کرد و گفت: ساعات کار موظف ماهانه همانند روال سابق و بر اساس قانون ارتقا بهره‌وری محاسبه می‌شود.  
دکتر رحیم نیا با اشاره به شروط برخورداری از شیوه جدید خرید خدمات گروه پرستاری، خاطرنشان کرد: چیدمان ساعات موظف ماهانه باید به‌تناسب بین شیفت‌های صبح، عصر و شب توزیع  و برای توزیع ساعات اضافه‌کار لازم است به‌گونه‌ای باشد که مشکل نیروی انسانی بخش‌های درمانی مرتفع شود، همچنین در برنامه فعلی بخش‌های موجود تغییری در تعداد نیروهای هر شیفت ایجاد نشود.
سپس دکتر کامبیز مراد زاده مدیر برنامه‌ریزی منابع مالی و بودجه دانشگاه علوم پزشکی تهران به ارائه جدول محاسبه ساعت کاری موظف ماهانه مشمولین قانون ارتقا بهره‌وری کارکنان بالینی نظام سلامت در سال ۱۴۰۲، نمایش نسبت ساعات بهره‌وری و تایمکس در پنج گروه مشمول بهره‌وری و جدول محاسبه ساعت کاری موظف ماهانه بر اساس حضور فیزیکی (تایمکس) در سال ۱۴۰۲ پرداخت  و به سؤالات مطرح شده پاسخ داد.  
پس از آن،  دکتر ماشاءاله ترابی رئیس دبیرخانه هوشمند و میز خدمت دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن تبریک هفته دفاع مقدس گفت: سعی ما این بوده است که با راه‌اندازی نرم‌افزار NIP شفافیت را به حداکثر برسانیم و تا جایی که ممکن است هوشمندی را وارد سیستم کنیم.  
وی تصریح کرد: در این راستا داشبورد (نرم‌افزار NIP) را طراحی کردیم که علاوه بر اپلیکیشنی که در اختیار دارید؛ چیدمان و توزیع شیفت‌ها (نیروی انسانی) به‌صورت کلی و با کد شناسایی قابل‌مشاهده است.   
دکتر ترابی خاطرنشان کرد: گزارش آنی از طریق (نرم‌افزار NIP) امکان‌پذیر و همیشه داشبورد اطلاعات تا یک ماه قبل قابل‌مشاهده و در دسترس است.   
وی در ادامه به طور نمونه به توزیع شیفت‌های کاری پرستاران یکی از بیمارستان تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران پرداخت و آن را تشریح کرد.  
توضیح اینکه در این نشست تخصصی بررسی نرم‌افزار NIP در خصوص موارد مطرح شده بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

  • گروه خبری : معاونت توسعه مديريت و برنامه ريزي منابع
  • کد خبر : 246860
الهام علی
تهیه کننده:

الهام علی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *