به منظور ایجاد فضای شاداب و پرنشاط و تشویق دانشجویان به ورزش

تامز لایف 37: اولین المپیاد ورزشی بین دانشکده‌ای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز دانشجو برگزار شد

اولین المپیاد ورزشی بین دانشکده‌ای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت ۱۶ آذر، روز دانشجو، از ۷ تا ۱۹ آذر ۱۴۰۲ با استقبال بیش از ۱۱۰۰ دانشجو برگزار شد.۴۵۰ دانشجوی دختر و ۶۵۰ دانشجوی پسر در ۱۷ رشته ورزشی فوتسال، فوتبال رومیزی، دارت، طناب کشی، داژبال، والیبال، تنیس روی میز، شنا، بدمینتون، دو و میدانی، تنیس خاکی، طناب‌زنی، شطرنج، کاراته، تکواندو، بسکتبال ۳ نفره، آمادگی جسمانی، فریزبی و کشتی رقابت کردند. دانشکده پزشکی با بیشترین مشارکت و بیشترین مدال در صدر قرار گرفت و دانشکده های پرستاری و مامایی و داروسازی رتبه های دوم و سوم را کسب کردند. دانشجویان مقام آور به عنوان استعداد ورزشی انتخاب و با شرکت در تمرینات تیم‌های ورزشی دانشگاه، به مسابقات ورزشی منطقه ۱۰ (دانشگاه های استان تهران)، المپیادهای کشوری وزارت بهداشت و غیره اعزام خواهند شد.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی