• تاریخ انتشار : 1400/04/01 - 18:47

اتاق سرور جدید بیمارستان فارابی افتتاح شد

تاکید رئیس بیمارستان فارابی بر ایجاد زیرساخت لازم برای الکترونیکی شدن فرایندها

رئیس بیمارستان فارابی در مراسم افتتاح اتاق سرور جدید بیمارستان فارابی، این طرح را تجربه خوبی برای این مرکز برشمرد و آن را قدمی مهم در راستای الکترونیکی شدن فرایندها در این بیمارستان دانست.

اتاق سرور جدید بیمارستان فارابی افتتاح شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، به مناسبت دهه کرامت و ولادت امام رضا (ع) دکتر محمدرضا اکبری، رییس، سعید مرادی، مدیر و جمعی از مسئولان بیمارستان فارابی سه شنبه 1 تیر 1400 با حضور در واحد فناوری اطلاعات (IT) این مرکز از سرور جدید این بیمارستان رونمایی کردند. دکتر اکبری پس از افتتاح این طرح در جمع حاضران با تبریک میلاد امام رضا (ع) گفت: تا پیش از این تنها یک اتاق سرور در بیمارستان فارابی وجود داشت و هر زمان که مشکلی برای آن به وجود می آمد تمام مجموعه تحت تاثیر قرار می گرفت. به همین منظور تصمیم به راه اندازی یک سرور جدید با استانداردهای روز گرفتیم. طراحی و آماده سازی اتاق سرور جدید از سال گذشته با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز شد و و خوشبختانه با تلاش همکاران ما در واحد فناوری اطلاعات امروز شاهد افتتاح آن هستیم.
وی با اشاره به لزوم ایجاد بستر ها و زیر ساخت های مناسب برای الکترونیکی شدن فرایندهای بیمارستان اظهار داشت: اولین کار این است که بتوانیم سخت افزار مورد نیاز را فراهم کنیم. افتتاح این سرور تجربه خوبی برای بیمارستان فارابی محسوب می شود زیرا به کمک آن می توانیم در فرایند الکترونیکی کردن اطلاعات موفق تر باشیم. در حال حاضر سامانه پکس (PACS) بیمارستان نیز روی این سرور قرار گرفته است. جا دارد از زحمات مدیر مجموعه، کارکنان واحد IT  و تمام همکارانی که با تلاش خود زمینه آماده سازی و افتتاح سرور جدید را فراهم کردند قدردانی کنم.
مرادی نیز با ابراز خشنودی از افتتاح این طرح گفت: از مدت ها قبل برای افزایش ظرفیت دیجیتالی کردن اطلاعات برنامه ریزی کردیم و خوشبختانه با افتتاح سرور جدید می توانیم فرایند الکترونیکی شدن اطلاعات را با سرعت بیشتری به سرانجام برسانیم. همچنین به کمک این سرور می توانیم در زمان وقوع بحران شرایط را به شکل بهتری مدیریت کنیم.
طاهره صادقی، مسئول واحد فناوری اطلاعات بیمارستان فارابی نیز توضیحاتی را درباره اتاق سرور جدید این مرکز ارائه کرد و افزود: در برنامه ریزی، مکان یابی و ساخت این اتاق تمام استاندارد‌های لازم رعایت شد. در این زمینه از مشاوره فنی کارشناسان دانشگاه نیز بهره گرفتیم. همچنین سامانه‌های هشداری و ایمنی نیز برای این اتاق تعریف شده است.
صادقی همچنین به بیان هدف از راه اندازی سرور دوم در بیمارستان فارابی پرداخت و تصریح کرد: با توجه به اینکه در بیمارستان فقط یک اتاق سرور وجود داشت و سرویس اصلی و سرویس های پشتیبان نیز در همان مکان قرار داشتند، در صورت بروز هر گونه شرایط بحرانی مانند آتش سوزی، عملاً تمام این سرویس ها دچار آسیب می شد. اما در حال حاضر برخی از سرویس ها به  اتاق جدید منتقل شده و در صورتی که اتاق سرور قبلی دچار مشکل شود سرورهای جدید به موازات آن خدمات مورد نیاز را ارائه خواهند داد و برعکس در صورتی که سرورهای جدید دچار مشکل شوند می توانیم بدون ایجاد وقفه از سرور های قبلی برای خدمات دهی استفاده کنیم.
  • گروه خبری : بیمارستان فارابی
سید عباس  قاضی میرسعید

سید عباس قاضی میرسعید

تصاویر