• تاریخ انتشار : 1403/07/01 - 15:04

نشست مدیر روابط‌عمومی با راهبران مراکز تحقیقاتی برگزار شد

تولید محتوای دیدگاهی، گامی رو به جلو در دیپلماسی علمی

مدیر روابط‌عمومی در نشست با رهبران مراکز تحقیقاتی گفت: تولید محتوای دیدگاهی، گامی رو به جلو در دیپلماسی علمی است.

نشست مدیر روابط‌عمومی با راهبران مراکز تحقیقاتی

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست ۱ مهر ۱۴۰۳، دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابط‌عمومی دانشگاه، مجموعه تلاش‌های صورت گرفته در زمینه توسعه وب‌سایت‌ها را نویدبخش انجام کار‌های بزرگ با امکانات موجود دانست و افزود: مرکز تحقیقات جراحی‌ فک و صورت در زمینه طراحی وب سایت انگلیسی پیشرفت خوبی دارد و امیدوارم این روند، پویاتر از گذشته در سایر مراکز ادامه یابد.
دکتر ترابی با بیان اینکه آنچه تاکنون انجام شده، آغاز راه است افزود: توسعه وب سایت‌های انگلیسی و عربی و انتشار دستاوردهای علمی مراکز تحقیقاتی، فرصت همکاری‌های درون دانشگاهی و برون دانشگاهی را افزایش می‌دهد.
مدیر روابط‌عمومی دانشگاه، بر تولید محتوای غنی تاکید کرد و گفت: وب سایت ها و فضای مجازی مکمل فعالیت‌های علمی هستند از این رو مهم است که  به‌جای انتشار صرف رویدادها، تولید محتوای دیدگاه محور را در دستور کار خود قرار دهید.
دکتر ترابی هدف از تولید محتوای دیدگاه محور را چرایی انتخاب موضوع مقاله، فاصله مقاله تولید شده با مرزهای دانش و پیش بینی خلق همکاری‌های جدید دانست و افزود: در تولید دیدگاه محور،  وجه تمایز دستاوردهای علمی با سایر تولیدات، موفقیت‌ها و چالش‌های آن و‌ برنامه‌های توسعه آینده مورد توجه قرار می‌گیرد.
مدیر روابط‌عمومی دانشگاه، با تاکید بر بکارگیری هوش‌مصنوعی در تولید محتوای دیدگاه محور افزود: برای تهیه سناریو، پیامدها و نتایج مقاله و ترجمه آن به زبان دلخواه می‌توانید از ابزارهای هوش مصنوعی استفاده کنید.
دکتر ترابی همراه‌سازی ذینفعان را در فرایند تولید محتوا ضروری دانست و گفت: از اعضای هیئت علمی نشانی ایمیل همکاران بین‌المللی‌شان را بگیرید و آنها را از وب سایت‌ و شبکه‌ مجازی مراکز خود مطلع کنید.
مدیر روابط‌عمومی دانشگاه راه اندازی دانشکده دندانپزشکی شهر حله و دانشگاه سبطین عراق را فرصت خوبی برای نمایش دستاورده‌های دانشگاه خواند و افزود: به زودی شاهد راه‌اندازی وب سایت و شبکه اجتماعی به زبان عربی خواهیم بود و دستاوردهای دانشگاه را برای مخاطبان عرب زبان معرفی خواهیم کرد.
دکتر ترابی مجموعه این اقدامات را با هدف افزایش دیده شدگی دستاوردهای علمی دانشگاه دانست و افزود: در صورت انتشار فعالیت‌های علمی، میزان استناد به تولیدات علمی افزایش می‌یابد و این در ارتقا شاخص h-Index و رتبه اعضای هیئت علمی و دانشگاه اثر مثبت ‌دارد.
مدیر روابط‌عمومی دانشگاه در پایان سخنان خود بر فعال سازی هویت مجازی مراکز تحقیقات تاکید کرد و گفت: هریک از مراکز تحقیقاتی باید بتوانند در فضای مجازی هویت تثبیت شده، روزامد و پویایی داشته باشند.

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
سمیرا  کرمی

سمیرا کرمی

تصاویر