• تاریخ انتشار : 1402/07/25 - 07:34
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ثبت نام و اعزام داوطلبان کادر درمان سراسر کشور به غزه، اجتماع بزرگ جامعه سلامت در حمایت از غزه برگزار می شود

ثبت نام و اعزام داوطلبان کادر درمان سراسر کشور به غزه آغاز شد. اجتماع بزرگ جامعه سلامت در حمایت از غزه ساعت 10 چهارشنبه 26 مهر 1402 در میدان فلسطین برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران،  در حمایت از زنان و کودکان بی پناه فلسطین و مجروحان حملات وحشیانه دشمن اشغالگر قدس ضمن محکومیت حمله به بخش‌های بهداشتی درمانی و نیز تعیین ضرب‌الاجل برای کادر درمانی برای تخلیه مراکز درمانی و ایجاد محدودیت برای درمانگران داوطلب، از برادران و خواهران مومن و انقلابی شاغل در همه بخش ها اعم از کادر درمان، پزشکان، پرستاران، دانشجویان و اعضای سازمان هلال احمر دعوت می شود تا با ثبت نام در پویش مرهم برای غزه ضمن رسالت کار حرفه‌ای پزشکی در کمک به ملت مظلوم فلسطین  پیش قدم شوند.
برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
همچنین اجتماع بزرگ جامعه سلامت از غزه ساعت 10 چهارشنبه 26 مهر در میدان فلسطین برگزار می شود.

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
مهدی  گلپایگانی