جشنواره غذای سالم ویژه استادان و کارکنان دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
جشنواره غذای سالم ویژه استادان و کارکنان 21 خرداد ماه 1402 در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار و به برگزیدگان هدایایی اهدا شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی، معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده، جشنواره غذای سالم ویژه استادان و کارکنان را 21 خرداد ماه 1402 با حضور هیئت رئیسه، اساتید و کارکنان دانشکده در فضایی صمیمی و دوستانه برگزار کرد.
14 نفر از اساتید و کارکنان با سلیقه و علاقه مند به پخت پیش غذا و غذا، دسر، سالادهای سالم و تزیین غذا، در این برنامه شرکت کردند که با استقبال سایر همکاران همراه بود.
در پایان با نظر سنجی شرکت کنندگان و شمارش آرا به افراد برتر هدایایی به رسم یادبود اهداء شد.
افراد برتر جشنواره:
رتبه اول: رقیه فتحی
رتبه دوم: دکترمحبوبه شالی
رتبه سوم: پریچهر کیانی و زهره بهادری
نظر دهید