• تاریخ انتشار : 1400/09/19 - 16:16

حضور زهره الهیان نماینده مجلس در مجتمع بیمارستانی امیراعلم به مناسبت روز پرستار

زهره الهیان نماینده حوزه تهران در مجلس شورای اسلامی با حضور در مجتمع بیمارستانی امیراعلم روز پرستار و میلاد باسعادت حضرت زینب کبری (س) را به پرستاران و کادر درمان مجتمع تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امیراعلم، جمعه ۱۹ آذر ۱۴۰۰، دکتر زهره الهیان نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی و هیئت همراه با حضور در مجتمع بیمارستانی امیراعلم ضمن دیدار با پرستاران و بررسی مشکلات مجتمع، میلاد باسعادت حضرت زینب کبری و روز پرستار را به آن‌ ها تبریک گفتند.

در ابتدای این جلسه دکتر الهیان با تبریک روز پرستار و اشاره به اینکه خود زمانی به‌ صورت رزیدنت در مجتمع بیمارستانی امیراعلم حضور داشته از قدمت و پیشینه مجتمع و جایگاه آن  گفت.

در ادامه این دیدار لیلا ساعدی مترون مجتمع ضمن خیرمقدم به میهمانان با اشاره به‌ سختی‌ های زمان کرونا بیان کرد: در این بیست‌ وچند سال خدمت، تجربه‌ ای که در زمان کرونا به دست آمد تجربه‌ای دیگر بود.

مهندس لک مدیر مجتمع نیز با تشکر از حضور دکتر الهیان و هیئت همراه سخنان خود را با درود به روح و روان پاک همه شهدای سلامت آغاز کرد و گفت: مجتمع با بیش از یک قرن تجربه در درمان همیشه تأثیرگذار بوده و در حوزه پرستاری هم با حضور قریب به ۴۰۰ فرشته در بیمارستان که شبانه‌ روز و زینب وار تلاش می‌ کنند در حال خدمت‌ رسانی هستیم.

مهندس لک با بیان تلاش‌ های پرستاران و کادر درمان که چه قبل از کرونا و چه در زمان کرونا همواره درصحنه بودند و در جهت پاسداری سلامت جامعه تلاش کردند از آن‌ ها تقدیر کرد.

وی در ادامه از اقدامات صورت گرفته در حوزه آموزش عمومی و طرح‌ های مختلف اجرا شده در بیمارستان و همین‌ طور مناطق مختلف تهران گزارشی را ارائه نمود.

در ادامه این جلسه پیرامون مشکلات مختلف حوزه پرستاری و درمان بحث و تبادل‌ نظر شد.

• گروه خبری : مجتمع بیمارستانی امیراعلم,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 202056