• تاریخ انتشار : 1397/08/29 - 14:32
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

حضور پرشور دانشجویان در سومین روز از برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، هنری و ادبی دانشجویان

سومین روز از برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، هنری و ادبی دانشجویان، در حیطه تئاتر و در بخش های مجری گری، استنداپ و نمایش صحنه ای ادامه یافت.

گالری عکس
روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: اجراهای حیطه تئاتر جشنواره در بخش "مجری گری" روز دوشنبه 28 آبان 97 از ساعت 10 تا 11:30 در آمفی تئاتر دانشکده بهداشت برگزار شد که در آن دانیال روستایی، فهیمه نیکوند، علی پروهان، امیرحسین علامی، احمد مهری و کیمیا کریمیان در حضور داور این بخش علی عنبری کارگردان سینما و تلویزیون به رقابت پرداختند.
در دومین بخش از حیطه تئاتر، رقابت های جذاب دانشجویان استنداپ کمدین از ساعت 12:15 تا 13:15 در محوطه پله های مقابل سر در دانشکده پزشکی برگزار شد.
در این بخش متین فرهادی، علیرضا سمیعی، خلیل زمانی و دانیال روستایی بر روی صحنه رفتند و لحظات خوشی را برای تماشاچیان رقم زدند. داوری این بخش را نیز علی عنبری بر عهده داشت.
در آخرین بخش از سومین روز اختتامیه نخستین جشنواره فرهنگی، هنری و ادبی، دانشجویان هنرمند دانشگاه به اجرای نمایش صحنه ای (تئاتر) پرداختند. در این بخش که از ساعت 13:30 تا 17 در تالار رازی دانشکده داروسازی برگزار شد، چهار نمایش اجرا شد که اسامی اعضای گروه های تئاتر دانشجویی دانشگاه در زیر آمده است:

نمایش "هنوز برف می بارد..." کاری از کانون ادبی ژیک
نویسنده و کارگردان: محمد حسن کافی دانشجوی رشته پرستاری
نور و صدا: مسعود مرتاضی و سید محمد زمانی دانشجویان رشته پرستاری
بازیگران: احسان رضایی، محمد حسن کافی، سید محمود زمانی و مسعود مرتاضی دانشجویان رشته پرستاری و راضیه ارشادی دانشجوی رشته مامایی

نمایش "دانشگاه علوم پزشکی بوق"
کارگردان: علی بهاری دانشجوی رشته پرستاری
بازیگران: احسان رضایی، علی بهاری و امیر حسنوند دانشجویان رشته پرستاری

نمایش "دزد کیه؟"
کارگردان: علیرضا سمیعی دانشجوی رشته مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی

بازیگران: علی بهاری، احسان رضایی، امیر حسنوند، محمدحسن کافی، ملیکا افشار و علیرضا سمیعی دانشجویان رشته پرستاری و علیرضا سمیعی دانشجوی رشته مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی

نمایش "جهان بدون جنگ"
کارگردان: علیرضا سمیعی دانشجوی رشته مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی
بازیگران: علی بهاری، علی ابدالی و دانیال روستایی دانشجویان رشته پرستاری، خاطره قلی زاده دانشجوی رشته داروسازی، محمدجواد برزگر دانشجوی رشته دندانپزشکی و علیرضا سمیعی دانشجوی رشته مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی
توضیح اینکه، مراسم اختتامیه نخستین جشنواره فرهنگی، هنری و ادبی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران روز سه شنبه 29 آبان 97 از ساعت 15 با حضور مسئولان دانشگاه در تالار ابن سینا دانشکده پزشکی برگزار خواهد شد.

خبرنگار و عکاس: حسین شیخ محمدی

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی ,گروه خبری RSS