• تاریخ انتشار : 1397/08/27 - 15:24

دهمین نشست شورای آموزش دانشکده توانبخشی برگزار شد

دهمین نشست شورای آموزش دانشکده توانبخشی روز سه شنبه 22 آبان 97 در سالن شورای این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی ، در ابتدای این نشست دکتر علیایی در خصوص اجرای فرآیند انتخاب مدیران گروه، از مدیران گروه‌های آموزشی خواست تمهیدات لازم برای اجرای آن اندیشیده شود.  معاون آموزشی دانشکده  ضمن اشاره به موضوع برگزاری دوره‌های کوتاه مدت توانبخشی و همچنین بازنگری نقشه هیئت‌علمی دانشکده را دوباره مطرح و از مدیران گروه‌های آموزشی که تاکنون گزارش گروه خود را ارائه نکرده اند خواست گزارشی از این فرایند هارا تا پایان آبان ماه به  این معاونت ارسال کنند.
در ادامه دکتر باقری مدیر گروه فیزیوتراپی گزارش مبسوطی از فرآیند نحوه اجرای برگزاری دوره‌های کوتاه توانبخشی در این گروه آموزشی ارائه کرد. معاون آموزشی دانشکده خواستار فعالیت بیش‌ازپیش کمیته‌های آموزشی گروه‌های آموزشی باهدف پیگیری مستمر برگزاری کارآموزی‌های بالینی و سایر فعالیت‌های آموزشی شد. وی در بخش دیگر این نشست با اشاره به موضوع شیوه نامه اجرایی پایان‌نامه‌های محصول محور از اعضای شورا خواست پایان‌نامه‌های منتج به تولید محصول مورد توجه ویژه قرار گیرد. دکتر شادمهر معاون بین‌الملل و عضو شورای آموزشی دانشکده نیز درباره راهکارهای انگیزشی برای افزایش پایان‌نامه‌های محصول محور توضیحاتی ارائه کرد.
در پایان نشست نیز توافق شد دانشجویان دکترای تخصصی ورودی سال95 دانشکده از پروپوزال خود تا پیش از شرکت در آزمون جامع( پایان نیمسال جاری) دفاع کنند.
عکس و خبر: لیلا روستا

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی