• تاریخ انتشار : 1402/08/22 - 07:58

بیستمین نشست قرارگاه جوانی جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر اولیائی منش: علاوه بر تاکید بر فرزندآوری، برای ازدواج آسان کار فرهنگی کنیم

بیستمین نشست قرارگاه جوانی جمعیت با حضور معاون بهداشت و مسئولان این کمیته دانشگاه برگزار شد و اعضا پس از ارائه گزارش ها، گفت و گو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیستمین نشست قرارگاه جوانی جمعیت یکشنبه 21 آبان 1402 با حضور دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشت و مسئولان کمیته‌های مربوطه در سالن مدافعان سلامت ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به پیشرفت خوب و مناسب در حوزه جوانی جمعیت گفت: باوجود اینکه در دانشگاه بودجه ای در این خصوص تخصیص نیافته و با وجود منابع محدود، قرارگاه جوانی جمعیت 250 مصوبه داشته که  85 درصد این مصوبات اجرایی شده است.  بسیاری از این مصوبات اقدام های تسهیل کننده ای مانند مرخصی برای خانم های باردار یا دارای فرزند خردسال بوده است. این موضوع بیانگر این واقعیت است که همه چالشها مالی نیست و بدون بودجه نیز می توان حرکتی به این بزرگی انجام داد.
دکتر اولیائی منش گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران از بین تمام دستگاه های اجرایی استان رتبه اول استان تهران را در فعالیت در حوزه جوانی جمعیت کسب کرده است که در این خصوص دکتر علیرضا فخاری استاندار تهران از دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران تقدیر به عمل آورد.
معاون بهداشت با بیان اهمیت حوزه جمعیت گفت: بایستی علاوه بر تاکید بر فرزندآوری، کار فرهنگی درخصوص ازدواج آسان صورت بگیرد. همچنین در زمینه پژوهش می توان به حوزه جوانی جمعیت کمک کرد به طور مثال پژوهشی در خصوص علل اصلی مرگ و میرهای سنین باروری مانند تصادفات جاده ای و راهکارهای پیشگیری از آنها انجام داد.
در ادامه جلسه گزارش اقدامات معاونت درمان دانشگاه در خصوص جوانی جمعیت ارائه شد و سایر حضار نقطه نظرات خود را بیان کردند.

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
طاهره رحمان پور