• تاریخ انتشار : 1402/10/27 - 08:37

نشست هم اندیشی سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر ترابی: برای داشتن رسانه به روز، پویا و خلاق، باید در آن به صورت مستمر بازآفرینی کرد

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست هم اندیشی سینا رسانه گفت: برای داشتن رسانه به روز، پویا و خلاق، باید در آن به صورت مستمر بازآفرینی کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه در نشست چهارشنبه 27 دی 1402، با یادآوری فرمایش حضرت علی (ع) که «مراقب افکارت باش که گفتارت می‌شود، مراقب گفتارت باش که رفتارت می‌شود، مراقب رفتارت باش که عادت می‌شود، مراقب عادتت باش که سرنوشتت می‌شود» گفت: بین فکر و سرنوشت رابطه مستقیم وجود دارد و باید به این نکته توجه کرد که سرنوشت را خود انسان رقم می زند.
دکتر ترابی با بیان اینکه هر آنچه که امروز هستیم چیزی است که در فکر ما بوده است گفت: هر مدل رویا و واکنش ذهنی سرنوشت ما را رقم می زند و ما برای تغییر سرنوشت باید مدل فکر کردن خود را تغییر دهیم.
دکتر ترابی برگزاری چنین جلساتی را فرصتی برای تفکر سازنده دانست و گفت: باید از این جلسات نهایت بهره را ببریم و تلاش کنیم کارهایی که انجام می دهیم نسبت به قبل بهتر و پیشرفته تر باشد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه افزود: اگر میخواهید سرنوشت دلخواه خود را داشته باشید باید برای آن انرژی بگذارید و  بخواهید عالی ترین خود باشید و برای آن تعاریفی ارایه دهید تا در مسیر تعالی قرار گیرید.
دکتر ترابی همفکری در زمینه موضوعات مختلف را مهم دانست و افزود: ما مجموعه فعالیت هایی را در معرفی ابعاد مختلف عملکرد دانشگاه انجام می دهیم و هر فعلی که در دانشگاه اتفاق می افتد همکاران روابط عمومی مجموعه دانشگاه، باید دست به دست هم دهند تا آن کار به موقع منعکس شود.
وی با بیان اینکه برای داشتن رسانه به روز، پویا و خلاق باید آن را بازآفرینی و برای اشکالات آن راه حل پیدا کرد گفت: برگزاری چنین جلساتی برای رسیدن به این هدف بسیار مهم و کلیدی است.
در این جلسه در خصوص برنامه های مختلف سینا رسانه بحث شد و حاضرین مشکلات و چالش های خود را مطرح کردند.

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
نسیم اخگر