دکتر حسن رزمی: شاکله اصلی رشته دندانپزشکی، ارتباط با گروه های آموزشی است

مدیر گروه آموزشی اندودانتیکس دانشگاه در بخش دوم گفت و گو با مستندسازان «فرصت های سرآمدی در آموزش و پژوهش» در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: نیروی انسانی و تجهیزات از عناصر موثر در ارتقاء کیفیت خدمات آموزشی و پژوهشی در رشته دندانپزشکی است و ما هم متخصص و هم اساتید بسیار خوبی در این حوزه داریم که باید شناسایی و مدیریت شوند. باید از شرکت های دانش بنیان استفاده کنیم تا انتقال تکنولوژی اتفاق بیافتد و مرزهای دانش شکسته شوند تا بتوانیم وابستگی ها را کم کنیم. در حوزه کسب علم و تبیین علومی که در سطح دنیا مطرح و عرضه شده، توانسته ایم به روز باشیم. به روز بودن ما یک امتیاز و فرصت بزرگی است تا بتوانیم با توجه به داشته ها و با داده هایی که در سطح دنیا اتفاق می افتد، ارتباط برقرار کنیم و از این داده ها در عرصه خدمات استفاده کنیم. در رشته ما استفاده از دستگاه های دیجیتالی بیشترین ابزاری است که برای ارتقاء کیفیت آموزش و پژوهش مورد توجه قرار گرفته است. قطعاً پژوهشی که یک زیر ساخت تولیدی را به دنبال داشته باشد، منجر به تولید ثروت می شود. تجهیزات، بهداشت، درمان و آموزش چهار رکن اصلی رشته دندانپزشکی است.

مجید بابایی

مجید بابایی