دکتر سعید فرزانه فر: در زمینه خدمات آموزشی و پژوهشی پزشکی هسته‌ای در سطح منطقه پیشتاز هستیم

مدیر گروه پزشکی هسته‌ای دانشگاه در گفت‌وگو با مستندسازان «فرصت‌های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش در دانشگاه» علوم پزشکی تهران گفت: رشته پزشکی هسته‌ای در 20 سال گذشته در سطح جهان و کشور پیشرفت چشمگیری داشته و توانسته درزمینه تشخیص و درمان به بیماران خدمات‌رسانی فراوانی کند. رشته پزشکی هسته‌ای به دلیل وابستگی به تکنولوژی نیاز به سرمایه‌گذاری و به‌روزرسانی مداوم دارد. اولویت اصلی رشته پزشکی هسته‌ای، پژوهش و آموزش محصول محور است. بزرگ‌ترین ثروت ما، ثروت معنوی یعنی ارائه خدمات به بیماران است. درزمینهٔ تشخیص در پزشکی هسته‌ای از مواد رادیواکتیوی استفاده می‌شود که اشعه بسیار ناچیزی دارد اما درزمینه درمان از مواد رادیواکتیوی استفاده می‌شود که دارای اشعه بالایی بوده تا بتواند ضایعات موجود در بدن را از بین ببرد. درزمینهٔ خدمات آموزشی و پژوهشی پزشکی هسته‌ای در سطح منطقه در مقایسه با سایر کشورها پیشتاز هستیم.

مجید بابایی

مجید بابایی