دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی: کرونا یک جهان بینی جدیدی را در عرصه آموزش ایجاد کرد

رئیس دانشکده پرستاری و مامایی در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه گفت: کرونا نقطه عطف در تاریخ آموزش علوم پزشکی کشور و جهان است. ما حدود 7 هزار مشاوره تلفنی داشتیم و برای اولین بار، دانشکده پرستاری به طور مستقیم وارد ارائه خدمات مشاوره ای و مراقبتی به مردم شده بود. بستری که دانشگاه و دانشکده مجازی و وزارت بهداشت آماده کرده بود، بستر بسیار مناسبی بود که اساتید به راحتی می توانستند کارهای مجازی را انجام دهند. به گفته دکتر کریمی، بزرگترین خیرین دانشگاه، پرستاران دانشگاه هستند. کرونا به قدری توانست جایگاه اجتماعی و حرفه پرستاران را ارتقا دهد که هیچ چیز دیگری نمی توانست این کار را انجام دهد. کرونا یک تقابل مسئولیت پذیری و مسئولیت گریزی بود. تحقیق، بخشی از اسنادسازی است که این مستندسازی در واقع همین کار را انجام می دهد.

خبرنگار: نسیبه جلالوند
فیلمبردار: محمدرضا رنجبر