• تاریخ انتشار : 1402/10/25 - 16:42

بیست و دومین نشست قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر قناعتی: جوانی جمعیت کشور نیازمند برنامه‌ ریزی کیفی و برنامه‌های اصلاح نظام مدیریتی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در بیست و دومین نشست قرارگاه جوانی جمعیت گفت: برای رشد کشور و جوانی جمعیت باید مشکلات نیروی انسانی حل شود که نیازمند برنامه‌ ریزی کیفی و برنامه‌های اصلاح نظام مدیریتی است.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حسین قناعتی، در نشست 24 دی  1402 قرارگاه جوانی جمعیت گفت: بخشی از سیاست های جوانی جمعیت مرتبط با دانشگاه، در حال اجرا و پیگیری است.
رئیس دانشگاه با اشاره به پنجره جمعیتی و منحنی‌های رشد جمعیت گفت: کشورهایی که دارای جمعیت بیشتر هستند از جمعیت خود سود بسیاری کسب می کنند.  بر اساس منحنی، ارتباط رشد جمعیت با پیشرفت کشورها، در سال 2050  هند نخستین کشور دنیا و چین، آمریکا، اندونزی، برزیل و پاکستان در بین ده کشور  نخست قرار دارند و  از بین کشورهای اروپایی کشور آلمان در مرتبه دهم قرار می گیرد که نشان دهنده تاثیر رشد جمعیت بر رشد کشورها است.
وی با بیان اینکه هرچه جمعیت کشوری بیشتر شود، به چرخه مالی اقتصاد آن کمک می‌شود، تأکید کرد: باید بتوانیم از رشد جمعیت، برای رشد، بهره وری و پیشرفت کشور به صورت بهینه‌ استفاده کنیم و  برنامه‌ریزی ها در نظام اقتصادی، نظام اجرایی و حکمرانی به گونه ای باشد که به درستی اجرا شود.
دکتر قناعتی با اشاره به اینکه 70 درصد رشد کشورها وابسته به برنامه ریزی نیروی انسانی است گفت: اگر کشوری می خواهد در مسیر رشد جمعیت بر مشکلات فائق آید باید مشکلات نیروی انسانی خود را حل کند و اگر در پی رشد کشور هستیم باید برمبنای برنامه های کیفی و برنامه های اصلاح نظام مدیریتی کشور از جمله به کارگیری نیروی انسانی براساس توانمندیشان اقدام کنیم.
رئیس دانشگاه، ابراز امیدواری کرد مسئولان سیاستگذار حوزه جمعیت، اصلاحات لازم را در به کارگیری بهینه جمعیت برنامه ریزی کنند.

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,جوانی جمعیت
زهرا  حری