• تاریخ انتشار : 1402/04/26 - 14:38
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 621
  • زمان مطالعه : 8 دقیقه

دومین جلسه کمیته دانشجویی جشن یکپارچه دانش آموختگان

دکتر قناعتی: فارغ التحصیلان دانشگاه علوم پزشکی تهران ثمره زحمات دانشگاه را به نمایش بگذارند و دانشگاه را در مسیر پیشرفت کمک کنند

دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در دومین جلسه کمیته دانشجویی نهمین جشن یکپارچه دانش آموختگان گفت: فارغ التحصیلان دانشگاه ثمره زحمات دانشگاه را به نمایش بگذارند و دانشگاه را در مسیر پیشرفت کمک کنند.

دومین جلسه کمیته دانشجویی جشن یکپارچه دانش آموختگان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر ارتباط با دانش آموختگان، در جلسه شنبه ۲۴ تیر ماه ۱۴۰۲ در سالن حکیم ستاد مرکزی دکتر قناعتی رئیس دانشگاه گفت: این جشن با همت دفتر دانش آموختگان و زحمات دکتر گتمیری و دکتر سید احمدیان برگزار می‌شود که جادارد از زحمات این دو تشکر کنم. به نظر من یکی از نکات مهم این جشن قرائت سوگندنامه است که تعهد ما را به خداوند و اجتماع بیشتر می‌کند.
وی احترام به قوانین کشور را در برگزاری هر گونه مراسمی حائز اهمیت دانست و گفت: ما با برگزاری یک جشن شاد با حفظ ارزش های دانشگاه و با رعایت استانداردها و قوانین کشور موافق هستیم.
وی ادامه داد: ما یک کشور اخلاق مدار هستیم و باید با رعایت  ضوابط، حرمت دانشگاه را حفظ کنیم.
 رئیس دانشگاه با تاکید بر داشتن تعلق سازمانی دانش آموختگان اظهار کرد: دانشگاه با ارتباط پویای استاد و دانشجو مفهوم پیدا میکند در این راستا آموزش پایان ندارد. دانشجو باید در حیطه خود کار کند و ثمره زحمات دانشگاه را به نمایش بگذارد و دانشگاه را در مسیر پیشرفت کمک کند.
دکتر قناعتی ادامه داد: همه دانشگاه‌ها برای ایجاد محیطی بهتر و آموزش پربارتر نیازمند کمک هستند به طور مثال دانشگاه هاروارد عمده هزینه‌های خود را از دانش آموختگان خود تامین می‌کند. ما هم برای ایجاد شرایط بهتر باید در این زمینه تلاش کنیم.
وی ادامه داد: دانشجویان خارجی هم باید برنامه‌های خاصی داشته باشند و فعالیت‌های خود را به نمایش بگذارند که البته به دلیل ضیق وقت استفاده از کلیپ فعالیت های دانشکده ها توصیه می شود.
دکتر قناعتی در خصوص حامیان مالی جشن نیز اظهار کرد: با برنامه ریزی و گفتگوهایی که با برخی شرکت ها و سازمان ها خواهیم داشت از منابع مالی و تجهیزاتی برای هر چه بهتر برگزار کردن این مراسم استفاده خواهیم کرد. قطعا از مکان‌هایی که در اطراف دانشگاه هستند برای اسکان دانشجویان بهره خواهیم برد.
وی با اشاره به صحبتهای یکی از دانشجویان در مورد زمان برگزاری جشن گفت: من هم با تعیین زمان مناسب برای برگزاری مراسم موافق هستم چون ما یک دانشگاه اثرگذار هستیم و با خواسته‌های به حق مخالفتی نداریم ولی اجازه نخواهیم داد با چالش هایی که برخی ایجاد می‌کنند شأن این دانشگاه زیر سوال برود.
رئیس دانشگاه در پایان خاطر نشان کرد: سلامت روان با همه چیز ارتباط دارد فرصت خوبی است که اثرات معنوی را در این جشن مدنظر داشته باشیم. رعایت کردن کدهای اخلاقی پوشش دانشگاهی سبب تجلی ارزش های 172 ساله دانشگاه از مبدا دارالفنون است. این جشن برای شماست و باید برای بهتر برگزار شدن آن حداکثر تلاش خود را بکنید.
دکتر سید منصور گتمیری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، ضمن تشکر از دانشجویان برای شرکت در این جلسه گفت: شما دانشجویان امروز با حضور خود در این جلسه، همگرایی را ایجاد کردید که موجب خواهد شد حمایت همه جانبه رئیس دانشگاه برای برگزاری این جشن را داشته باشیم باید بدانید که مهمترین بازوی برگزاری این جشن شما دانشجویان هستید.
وی ادامه داد: این نخستین جلسه کمیته برگزاری جشن یکپارچه دانش آموختگان است که رئیس دانشگاه در آن شرکت می‌کند و امیدوارم با استفاده بهینه‌ای که از این جلسه خواهیم برد در برگزاری نهمین جشن موفق‌تر از همیشه عمل کنیم.
رئیس دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان افزود: ما در دانشگاه کمیته های بسیاری داریم که یکی از آنها کمیته دانشجویی است بسیاری از دانشجویان تجارب ارزنده‌ای از برگزاری جشن‌های گذشته دارند که می‌تواند در هرچه بهتر برگزار کردن این جشن ما را یاری کند.
وی با اشاره به جشن های گذشته و تعداد افراد شرکت کننده در آن اظهار کرد: گاهی در جشن دانش آموختگان ۷ تا ۸ هزار نفر شرکت داشته‌اند که تجربه بسیار خوبی برای دانشگاه بود.
دکتر گتمیری با بیان اینکه انشاالله امسال این جشن با شکوه هرچه تمام‌تر برگزار می‌شود خاطرنشان کرد: میزبان این جشن شما دانشجویان هستید هرچند این مراسم با حمایت دانشگاه برگزار می‌شود ولی دانشجویان نقش بسیار پررنگی در برگزاری آن دارند ضمن اینکه مشارکت‌هایی نیز از بیرون دانشگاه ما را در برگزاری این مراسم یاری خواهد کرد.
وی تصریح کرد: همگرایی امروز ما در این جلسه موجب خواهد شد این جشن طبق سلیقه دانشجویان و البته با رعایت ضوابط و برنامه‌ریزی‌های دقیق برگزار شود. ما در برگزاری اینگونه جشن ها تجربه‌های متفاوتی داشته‌ایم که تمامی آنها را با خلوص نیت در اختیار شما قرار خواهیم داد.
 رئیس دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان برگزاری نهمین جشن دانش آموختگان را با کمترین چالش موجب رضایتمندی مسئولین دانشگاه و همچنین دانشجویان دانست و گفت: با استفاده از تجربیات گذشته امیدواریم این مراسم با کمترین چالش برگزار شود. شما دانشجویان با استفاده از تجربیات خود مانع از قرار گرفتن این جشن در مسیر جریانات سیاسی بشوید.
وی بهره‌مندی از منابع و امکانات کانون‌ها، حامیان دانشگاه، دفتر دانش آموختگان و حامیان بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری را از عوامل برگزاری هرچه بهتر این جشن برشمرد و حضور پیشکسوتان را در این جشن حائز اهمیت دانست.
سپس دکتر سید محمدرضا سید احمدیان دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان با بیان تاریخچه‌ای از برگزاری جشن‌های دانش آموختگان گفت: جشن ‌های دانش‌آموختگی از سال ۷۲ در این دانشگاه برگزار شده به طوری که هر یک از دانشکده‌ها برای فارغ التحصیلان خود مراسمی برگزار می‌کردند که پس از تاسیس دفتر دانش‌آموختگان مرحوم استاد بهادری بر برگزاری جشن یکپارچه تاکید داشت و آن را یک جشن ملی برای دانشجویان می دانست.
وی ادامه داد: در نخستین جشن یکپارچه حدود ۸ هزار نفر میهمان شامل دانشجویان به همراه خانواده‌هایشان حضور داشتند. البته قبل از ساعت برگزاری جشن کلی، هر یک از دانشکده‌ها به صورت دانشکده‌ای مراسمی برای دانشجویان خود برگزار کردند که این اتفاق تا سال گذشته نیز انجام می‌گرفت.
دکتر سید احمدیان با برشمردن تعداد جشن‌های برگزار شده و توضیح در مورد چگونگی برگزاری آنها افزود: این گونه جشن‌ها نیازمند برنامه‌ریزی‌های دقیق و هماهنگی‌های بسیار است که تا کنون این اتفاق افتاده و امسال نیز به کمک شما دانشجویان رخ خواهد داد.
وی رصد کردن دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران را  از مهمترین رسالت‌های دفتر ارتباط با دانش آموختگان عنوان کرد و افزود: این دفتر با ثبت نام فارغ التحصیلان در سایت خود و رصد آنها از فعالیت‌هایشان در آینده مطلع می‌شود و سعی دارد ارتباط آنها را با دانشگاه حفظ کند و البته نقطه عطف این ارتباط همین جشن یکپارچه دانش‌آموختگان است.
در ادامه جلسه محمدرضا رستمی دانشجوی دکترای بهداشت دانشگاه گفت: من در سه جشن یکپارچه در سه مقطع دانشجویی شرکت کرده‌ام. نکته بسیار مهم این جشن مکان برگزاری آن است که بهتر است از امکانات و برنامه‌های بهتری در آن استفاده شود چون در جشن سال گذشته خانواده‌ها دید کافی برای دیدن برنامه‌ها نداشتند.
وی استفاده از مجری توانمند و تولید محتوا در بحث رسانه و ساخت کلیپ از فعالیت های دانشگاه و دانشکده ها را در نمود بیشتر این جشن موثر دانست و گفت: تکریم خانواده‌هایی که به همراه دانشجویان هستند بسیار حائز اهمیت است و به نظرم بهتر است برای پذیرایی برنامه‌ریزی صورت گیرد که از تشکیل صف جلوگیری به عمل آید. همچنین برای اسکان دانشجویان و خانواده‌های آنها که از شهرستان به این جشن می‌آیند تدابیری مثل تخفیف گرفتن از بعضی هتل‌ها اندیشیده شود که می‌تواند بسیار رضایت بخش باشد.
رستمی ادامه داد: بحث حامی، تغذیه و لوح یادبود نیز از موارد بسیار مهم است چون ما در دانشگاه علوم پزشکی تهران که دانشگاه مادر است تحصیل می‌کنیم و بهره مندی از اسپانسری قوی و امکانات بیشتر در بخش‌های مختلف جشن رضایتمندی بیشتری در پی خواهد داشت. همچنین دایر کردن غرفه هایی از دانشکده ها بسیار حائز اهمیت است.
سپس آرزو علیزاده از دانشجویان دندانپزشکی پردیس بین الملل از کشور افغانستان گفت: به نظرم استفاده از موسیقی کشورهایی که دانشجویان آن در این جشن شرکت می‌کنند بسیار فرحبخش خواهد بود.
در ادامه حامد آهن سازان دانشجوی PhD دانشکده طب سنتی گفت: مکان سرپوشیده برای برگزاری این جشن بهتر است و بیشتر دانشجویان بر این امر تاکید دارند. اگر تمهیداتی برای پذیرایی اندیشیده شود بهتر است. ما در دوران دانشجویی دغدغه‌های بسیاری داریم برگزاری مناسب این جشن می‌تواند پایان خوبی برای این دغدغه‌ها باشد.
پس از آن نسیم ستایش دانشجوی دکترای سلامت باروری دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: من نیز در چند دوره جشن فارغ التحصیلی حضور داشتم که یکی از آنها حضور در زمین چمن دانشگاه و برنامه‌های متنوع آن بسیار به یاد ماندنی بود. اگر امکان برپایی غرفه دانشکده ها فراهم شود از شرکت‌های دانش بنیان و سازمان های مردم نهاد نیز برای حضور دعوت بعمل آید تا فعالیت‌هایی که در این زمینه انجام گرفته به منصه ظهور برسند.
در ادامه، مقصود دانش آموخته دکترای ایمونولوژی دانشکده بهداشت با تاکید بر صحبت‌های دوستان خود در مورد اسکان دانشجویان و خانواده‌های آنها تصریح کرد: بسیاری از دانشجویان از شهرهای مختلف به این جشن خواهند آمد و اقوامی هم برای ماندن در تهران ندارند. دانشگاه می تواند با در نظر گرفتن مکان هایی، سختی سفر را از تن آنها بزداید.
وی افزود: دیگر اینکه مجری که برای این مراسم دعوت می‌شود از رشته‌های پزشکی سررشته‌ای داشته باشد.
سپس یوسفی دانشجوی کارشناسی پرستاری گفت: به نظر من زمان برگزاری جشن یکپارچه که برای 30 شهریور مقرر شده مناسب نیست و بهتر است این مراسم در اوایل مهرماه برگزار شود.

در پایان جلسه، رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان از حضور رئیس دانشگاه برای هم صحبتی با دانشجویان و حمایت ایشان برای برگزاری این جشن قدردانی کرد.

  • گروه خبری : دفتر ارتباط با دانش آموختگان
  • کد خبر : 240110
فریبا  مقدم
تهیه کننده:

فریبا مقدم

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *