دکتر محسن نصیری طوسی: ما باید با درایت، علم و اندیشه و با روحیه برای هر امر غیرمنتظره ای آماده باشیم

فوق تخصص بیماری های گوارش و کبد در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه گفت: ما با همفکری اساتید بخش های عفونی، ریه، بیهوشی و طب اورژانس به صورت فعالانه درگیر پذیرش بیماران شدیم. اصل اول در کار ما، حفاظت فردی بود. این بیماری یک سیر غیرمطمئن داشت و مجبور بودیم هر بیمار را روزی سه بار ویزیت کنیم. رسالت پزشکی فقط درس خواندن نیست، بلکه باید در این زمان نیز در صف اول باشد. ایثار، ازخود گذشتگی، کار کردن برای خدمت، خستگی ناپذیری و... از جمله مسائلی بود که در زمان جنگ دیده بودیم و شبیه به همین کارها را در عرصه مقابله با بیماری کرونا نیز دیدیم. از اطلاع رسانی و آموزش غافل نبودیم. کرونا مثل دفاع مقدس صحنه آزمایشی بود که افرادی دیگری محک خوردند. ما باید با درایت، علم و اندیشه و با روحیه برای هر امر غیرمنتظره ای آماده باشیم. از خدا می خواهم روحیه جهادی را که در همه کادر دانشگاه است حفظ کند زیرا می تواند حلال مشکلات باشد. محور اصلی کمک در پیشبرد کار در کرونا، همدلی تمام کادر درمانی است.

خبرنگار: الهام علی
عکس: وحید مزاجردی