دکتر مریم سرایی: فعالیت‌های مرکز آموزش مهارت بالینی، از موفق‌ترین پروژه‌های آموزشی بیمارستان بهارلو است

معاون آموزشی بیمارستان بهارلو در گفت و گو با مستندسازان فرصت های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش دانشگاه در تشریح فعالیت‌های آموزشی بیمارستان بهارلو گفت: بیمارستان بهارلو در امر آموزش به دانشجویان دانشگاه و دانشجویان پردیس بین الملل درمقطع پزشکی عمومی فعالیت می کند. پذیرش دانشجویان فلوشیپ طب خواب در این بیمارستان صورت می گیرد. مرکز آموزش مهارت‌های بالینی مجهز و بسیار پیشرفته و برگزاری کارگاه های مبتنی بر نیاز دانشجویان در ارتقای سطح علمی دانشجویان موثر است. اقدامات اولیه و نحوه برخورد با بیمار ترومایی آموزش داده می شود و مورد استقبال فراگیران قرار گرفته است. آموزش‌ها به نحوی است که دانش آموختگان بتوانند موارد شایعی که در هر منطقه ای به عنوان پزشک عمومی با آن مواجه شدند مدیریت کنند.

تدوین گر