• تاریخ انتشار : 1403/05/10 - 10:34
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دکتر مهدی ابراهیمی از رونمایی وب سایت جدید معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد

وب سایت جدید معاونت فرهنگی و دانشجویی در بستر سایت های یکپارچه دانشگاه علوم پزشکی تهران مراحل آخر را می گذارند و به زودی شاهد رونمایی از آن خواهیم بود.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، دکتر مهدی ابراهیمی ضمن تقدیر از زحمات همکاران اداره فناوری اطلاعات و روابط عمومی معاونت گفت: با تلاش های صورت گرفته وب سایت جدید معاونت در بستر سایت های یکپارچه دانشگاه مراحل آخر را می گذارند و به زودی شاهد رو نمایی از وب سایت جدید که امکانات بیشتری دارد، هستیم.
وی از تیم رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران تقدیر کرد و افزود: دکتر ماشاء اله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه با هدف یکپارچه سازی سایت های دانشگاه قدم بسیار بزرگی برای بالابردن وضعیت وبومتریک برداشته است که شاهد رشد و شکوفایی هر چه بیشتر برند دانشگاه علوم پزشکی تهران در سطح دانشگاه های کشور و جهان باشیم.
عضو هیئت رئیسه دانشگاه گفت: همکاران روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی با همکاری اداره فناوری اطلاعات این معاونت، تلاش های بسیاری کردند تا سایت جدید امکانات ویژه ای برای ارائه فعالیت های فرهنگی، دانشجویی، ورزشی، رفاهی و ... داشته باشد تا دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه علوم پزشکی بتوانند به راحتی از اخبار، اطلاعات و خدمات ارائه شده باخبر شوند و بتوانند از آنها بهره برداری کنند.
ابراهیمی گفت: به حول و قوه الهی سایت جدید مراحل آخر و نهایی را می گذارند و به زودی این نوید را می دهم که شاهد بهره برداری و رونمایی از آن باشیم.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
علی محمدی فیض آبادی