دکتر مهدی محمودی: خوشحالیم که توانستیم با این مطالعه به کاهش مرگ و میر بیماری کووید 19 کمک کنیم

برندآفرینی مشارکتی در حوزه پژوهش

دکترای ایمونولوژی پزشکی، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو تیم تحقیقات بالینی اثر پالس تراپی متیل پردنیزولون در درمان بیماران بستری مبتلا به کووید 19 در مصاحبه با روابط عمومی دانشگاه، گفت: تحقیقات پایه و مبنای پزشکی است که نیاز به حمایت فراوان وزارت بهداشت، دولت و دانشگاه دارد. ما جزو اولین گروه‌هایی بودیم که مطالعه روی اثربخشی ایمنوساپرسیوها را در بیماری کرونا آغاز کردیم. در کرونا اتفاقی که می‌افتد این است که التهاب خیلی شدت پیدا می‌کند و ریه درگیر می‌شود. زمانی که درگیری ریه افزایش می‌یابد حتی با دوزهای بالای داروهای سرکوبگر ایمنی یا ایمونوساپرسیو ممکن است نتوان التهاب را کاهش داد. تجربه روماتولوژیست ها در طول سالیان گذشته، نشان داده بود که حتی با دوزهای بالاتر از این دوزی که ما در مقاله استفاده کردیم که 250 میلی‌گرم به‌صورت 3 دوز پشت سر هم در سه روز بود، عوارض و عفونت خاصی ایجاد نمی‌شد. با توجه به اینکه بیمارانی که ما برای مطالعه انتخاب کردیم در فاز التهابی بودند از همان ابتدا از تا حدودی مشخص شد که بیمارانی که دارو دریافت کرده‌اند هم ازنظر بقا وضع بهتری دارند و هم زودتر ترخیص می‌شوند.

نجمه باهو

نجمه باهو