• تاریخ انتشار : 1398/11/14 - 17:11
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1553
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

بازدید وزیر بهداشت و رئیس دانشگاه از مهدی کلینیک

دکتر کریمی: بیمارستان امام خمینی متعلق به کل کشور است

وزیر بهداشت، رئیس دانشگاه و هیئت همراه از پروژه مهدی کلینیک بازدید و به‌منظور تسریع در روند تکمیل پروژه رایزنی کردند.

گالری عکس

در این بازدید که دوشنبه 14 بهمن 98  صورت گرفت، دکتر علي جعفریان درخصوص شکل‌گیری، نحوه سرمایه‌گذاری و میزان پیشرفت پروژه مهدی کلینیک توضیح داد و گفت: بیمارستان امام خمینی با زمینی حدود 25 هکتار، ساختمان اصلی آن 79 سال قدمت دارد. در این مجتمع با حدود هزار و 200 تخت فعال و 380 هیئت‌علمی، ویژگی‌های بسیاری ازجمله امکان همزمان پیوند پنج ارگان که تقریباً در هیچ بیمارستانی از خاورمیانه چنین امکانی وجود ندارد؛ جذب دانشجویان برجسته، ارائه همه رشته‌های بالینی و مرجعیت در حوادث مختلف وجود دارد که سبب شده مهدی کلینیک در این مجتمع شکل بگیرد.
وی ظرفیت مهدی کلینیک را با حدود 900 تخت بیمارستانی برشمرد و گفت: ساخت این پروژه از سال 92 آغازشده و تاکنون 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشته که تکمیل آن نیاز به حمایت دارد.

بهره‌برداری مهدی کلینیک در دهه فجر سال آینده

در ادامه دکتر سعيد نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با تبریک ایام دهه فجر و تشکر از خیران پروژه،  بابیان اینکه طرح مهدی کلینیک از مدت‌ها قبل آغازشده، به دلایل ایجاد وقفه در فرآیند ساخت آن پرداخت و  افزود: این وقفه  به ساختار مدیریتی و مالی پروژه و نیز تزریق منابع موردنیاز آن بازمی‌گردد.
وی با اشاره به راهکارهای تکمیل این پروژه گفت: جلسات کارشناسی متعددی را با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران و همکاران  ستاد وزارت خانه برگزار کردیم. امروز هم  از نزدیک پروژه را دیدم و برای هرچه زودتر تکمیل شدن آن راهکارهایی را بررسی کردیم.
وی شهر تهران و حاشیه آن را باوجود خدمات ارزنده‌ای که در کل کشور ارائه‌شده، از محروم‌ترین نقاط کشور ازنظر شمار تخت جدید بیمارستانی و سایر امکانات موردنیاز بیان کرد و گفت: زمانی که از کنار بیمارستان امام خمینی به‌عنوان مرجع بیماران سراسر کشور، رد می‌شوم خانواده‌هایی را می‌بینم که از شهرستان‌ها برای دریافت خدمت به تهران آمده‌اند و مجبور شده‌اند در چادر یا در ماشین چند روزی را سپری کنند.
وی با اشاره به راه‌حل این مسئله گفت: به این منظور دو برنامه را در دستور کار قراردادیم نخست اینکه استان‌ها به‌گونه‌ای فعال شوند که بیماران مراجعه کمتری به مراکز شهرهای بزرگ‌تر داشته باشند و دیگر اینکه پروژه‌های بیمارستانی مراکز را به سرانجام برسانیم.
دکتر نمکی در ارزیابی خود از این نشست گفت:  امروز به جمع‌بندی خوبی رسیدیم. شیوه اجرایی جدیدی را تعریف و کادر جدیدی را به کار گرفتیم. سهم هر مجموعه در دانشگاه علوم پزشکی تهران و نیز خیران محترمی که از بدو تأسیس به این پروژه کمک کردند، مشخص شد و درنهایت بررسی کردیم که چه کمکی می‌توانیم از سازمان برنامه‌وبودجه و بانک‌ها بگیریم.
وزیر بهداشت با اشاره به زمان افتتاح پروژه گفت: برای ساخت فیزیکی و تجهیز  این مجتمع یک برنامه همزمان داریم. امیدوارم در سه‌ماهه سوم سال آینده با یک برنامه زمان‌بندی‌شده پروژه تکمیل و در دهه فجر سال 99 به بهره‌برداری برسد و بتوانیم در این مجموعه بیمار بستری کنیم.
وی مهدی کلینیک را یک مرکز بسیار پیشرفته با  38 اتاق عمل در کشور و  منطقه خواند و گفت: این مرکز مکمل بیمارستان امام خمینی و بخش‌های دیگر دانشگاه علوم پزشکی تهران است و چگونگی چیدمان آن‌ برای  بهترین بهره‌برداری به آینده موکول می‌شود.
وی افزود: درحال بازنگری چگونگی استفاده از ظرفیت تخت‌های بیمارستانی در تهران هستیم. قرار نیست در همه بیمارستان‌های جنرال یک دانشگاه، همه نوع بیمار بستری شود. به این منظور با روسای دانشگاه‌ها رایزنی می‌کنیم که در برخی بیمارستان‌ها اعمال تخصصی و فوق تخصصی و در برخی دیگر خدمات جنرال ارائه شود تا بهره‌وری بیشتری از تخت‌های بیمارستانی داشته باشیم.
دکتر نمکی  تعرفه ارائه خدمات در مهدی کلینیک را به‌صورت دولتی بیان کرد و گفت: اولین گام، حمایت از افراد فرودست و نیازمندانی است که بضاعت مالی ندارند. تلاشمان در توسعه زیرساخت‌ها،  ابتدا برای افراد تهی‌دست و محروم جامعه است که نیازمند دریافت خدمات  دولتی هستند. البته ممکن تعدادی از تخت‌ها را برای گردشگران خارجی در نظر بگیریم. ازآنجاکه ما از بهترین‌ها در منطقه بخصوص در پیوند عضو و ارائه خدمات فوق تخصصی هستیم؛ باید تعرفه‌های جدیدی را تعریف کنیم که به نگهداری و گردش کار بیمارستان نیز کمک کند.

بیمارستان امام خمینی متعلق به کل کشور است

سپس دکتر عباسعلي کریمی، رئیس دانشگاه از حمایت‌های دکتر نمکی از مهدی کلینیک قدردانی کرد و گفت: بازدید و حمایت شما از این پروژه باعث می‌شود دوستان باانرژی بیشتری به فعالیت خود ادامه دهند.
وی با اشاره به محرومیت دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: این دانشگاه به دلیل قدمتی که دارد، ازنظر فرسودگی فضای فیزیکی و امکانات خوابگاه‌ها و بیمارستان‌ها بدترین شرایط را دارد که باید موردحمایت بیشتری قرار گیرد.
دکتر کريمي بابیان اینکه مجتمع بیمارستانی امام خمینی متعلق به ایران است افزود: 90 درصد بیماران این بیمارستان از شهرستان‌ها مراجعه می‌کنند که باید خدمات موردنیاز خود را دریافت کنند.
رئیس دانشگاه با تأکید بر ارائه خدمات با تعرفه دولتی در مهدی کلینیک گفت: من تجربه راه‌اندازی مرکز قلب را دارم در آن زمان بسیاری از افراد معتقد بودن این مرکز با تعرفه دولتی و بدون دریافت بودجه‌های دولتی راه نمی‌افتد که خوشبختانه 18 سال است که به‌خوبی فعالیت می‌کند.
وی در پایان سخنان خود با قدردانی از تلاش‌های همکاران فعال در این پروژه گفت: از حاج‌آقا رضایی، دکتر جعفریان، خانم چترروز، آقای شبیری، دکتر فیروزفر و دکتر اعتمادیان در  پیش برد این پروژه، تشکر می‌کنم.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: وحید مزاجردی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,بازدیدها
  • کد خبر : 97812
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی