دکتر یلدا حسین زاده اردکانی: در پی ارائه محصولی از ترکیبات دارویی برای بخش NICU بیمارستان‌ها هستیم

مدیر گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی در گفت‌وگو با مستندسازان «فرصت‌های سرآمدی در آموزش و پژوهش» دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: دروس فارماسیوتیکس در قالب کنترل انواع فرمولاسیون دارویی و کنترل فیزیکی، شیمیایی و میکروبی ارائه می‌شود. این گروه علاوه بر مجموعه فرآیندهای نوین درزمینه انتقال دارو قالب‌های محصول محور نزدیک به علم و پژوهش علمی نیز به انجام می‌رساند. برخی از استادان این گروه با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان ارتباط وسیعی بین صنعت و دانشگاه ایجاد کرده‌اند. گروه فارماسیوتیکس در حوزه پژوهشی جزو سرآمدها محسوب می‌شود. این گروه همکاری‌های زیادی با دانشگاه‌های مختلف داخلی و بین‌المللی داشته و درزمینه چاپ مقالات نیز مشارکت بارزی با دانشگاه‌های بین‌المللی دارد.

فوزیه بیک پور

فوزیه بیک پور