• تاریخ انتشار : 1396/01/14 - 18:07
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دکتر یونسیان: غیرقابل‌پیش‌بینی بودن شرایط پیش رو مهم‌ترین مانع پیشبرد برنامه‌هاست

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، با اشاره به اجرای اغلب برنامه‌های عملیاتی چهارساله، دلایل به سرانجام نرسیدن برخی از برنامه‌های این حوزه را بیان کرد.

گالری عکس یک

گالری عکس دو

گالری عکس سه

دربافت فیلم
در حاشیه دیدار نورزی هیات رییسه با اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه که 14 فروردین 96 در موزه تاریخ علوم پزشکی برگزار شد، دکتر یونسیان با آرزوی سالی خوب برای همکاران دانشگاهی و کل کشور گفت: سال 95 با فراز و نشیب‌ها و اتفاقات ناخوشایندی  همراه بود که امیدواریم امسال گشایشی در این زمینه حاصل شود.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، با تاکید بر تکمیل برنامه‌های عملیاتی این حوزه در 6 ماه نخست سال گفت: طبق دستور رییس دانشگاه همه معاونت‌ها مکلفند در این مدت باقی‌مانده برنامه عملیاتی چهارساله خود را به سرانجام برسانند و یا درصورتی‌که موفق به اجرای کامل آن نشدند دلایل آن را بیان کنند تا تیم بعدی که مسئولیت دانشگاه را برعهده می‌گیرد بتواند براساس این مستندات، مطالعه و برنامه‌ریزی کند.
وی با بیان اینکه در این شش ماه باقی‌مانده، برنامه جدیدی را اجرا نخواهیم کرد افزود: برنامه‌هایی که برای این حوزه تدوین‌شده بود تعدادشان زیاد است که اغلب آنها نهایی شده و برخی از آنها به‌طور کامل اجرانشده است.
دکتر یونسیان با اشاره به دلایل اجرایی نشدن این برنامه‌ها  گفت: علاوه بر مسائل اقتصادی، بی‌ثباتی و غیرقابل پیش‌بینی بودن شرایط باعث شد موفق به اجرای بعضی از برنامه‌ها نشویم.
وی افزود: اطلاع نداشتن از شرایط پیش رو به‌مراتب بدتر از کمبود منابع است. سال گذشته وضع جدید مالیات پروژه‌های پژوهشی لطمه بزرگی به طرح‌ها بخصوص طرح‌های ارتباط با صنعت زد و حوزه فناوری نیز تحت تأثیر مسائل اقتصادی قرار گرفت که اینها را می‌توان از مهم‌ترین موانع اجرای برخی برنامه‌های دانشگاه دانست.
دکتر یونسیان تصریح کرد: به‌هرحال برای هر شرایطی می‌توان برنامه‌ریزی کرد اما اینکه شرایط پیش رو غیرقابل پیش‌بینی باشند، برنامه‌ریزی‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد که امیدوارم امسال شرایط بهتری برای کل کشور و دانشگاه فراهم شود.
خبرنگار: سمیرا کرمی/عکس: جمشید ربیعی و میثم عطری/ فیلم: مهدی کیهان

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS