• تاریخ انتشار : 1403/01/15 - 11:36

دیدار بهاری مدیر و کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، ساعت هشت صبح سه شنبه 14 فروردین ماه 1403، دیدار بهاری دکتر مصطفی امینی مدیر و کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری در سالن حضرت قائم (عج) برگزار شد.

دکتر مصطفی امینی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری ضمن تبریک سال نو و قدردانی از زحمات همکاران در سال گذشته گفت: سالی پر خیر و برکت، همراه با موفقیت و سربلندی برای تمام همکاران آرزومندم و امیدوارم به امید خدا و در کنار هم در سال جدید با انرژی و تلاش بیشتر به مردم خدمت و در راستای اهداف نظام سلامت گام برداریم.

همچنین دکتر آرمان مدرس، معاون، مهدیه اینانلو، رئیس امور اداری، محسن فتح اله، مدیر مالی و محبوبه اعتدال، کارشناس مسئول گسترش شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری از زحمات تمامی همکاران تشکر کرده و آغاز سال جدید را تبریک گفتند.

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری
حسین حاجی رضایی