• تاریخ انتشار : 1401/10/05 - 14:03
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دیدار مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران با جانباز و رزمنده دوران دفاع مقدس دکتر محمدتقی بیگ‌محمدی رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

در ادامه دیدارهای دوره‌ای با ایثارگران دانشگاه، دکتر کشاورز مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران به همراه دکتر مقیمی مدیر امور ایثارگران با دکتر محمدتقی بیگ‌محمدی رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران، در ادامه دیدارهای دوره‌ای با ایثارگران دانشگاه، یکشنبه 4 دی 1401 دکتر کشاورز مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران به همراه دکتر مقیمی مدیر امور ایثارگران با دکتر محمدتقی بیگ‌محمدی رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه دیدار کردند.

در این دیدار دکتر کشاورز ضمن تأکید بر پاسداشت از خود گذشتگی پزشکان و کادر درمان ایثارگر در هشت سال دفاع مقدس و تلاش و پشت‌کار آنان در امر خدمت‌رسانی به بیماران اظهار داشت: جانبازان سند زنده و غیرقابل انکار انقلاب اسلامی هستند و بی‌شک حضور پر برکت این عزیزان در حوزه‌های مختلف به‌خصوص حوزه‌های پژوهشی و علمی تضمین‌کننده آینده علمی ایران اسلامی است.

دکتر بیگ‌محمدی ضمن تشکر از زحمات دفتر امور ایثارگران در امر زنده نگه‌داشتن فرهنگ ایثار و شهادت گفت: جانبازان‌ ایثارگر سال‌ها با مشکلات عدیده جسمی و روحی درگیر هستند و البته مرور زمان و بالارفتن سن مشکلات این گروه از ایثارگران چند برابر می شود، اگر پیش‌بینی‌های لازم نشود و مسئولین دغدغه‌ی حل مشکلات جدی امروز و فردای جانبازان را نداشته باشند، علاوه بر خستگی و فرسودگی روانی این عزیزان چهره جامعه ایثارگری و جانبازی در نظر نسل امروز ناشناخته خواهد ماند.

در ادامه این دیدار بر وحدت و حمیت ملی به‌ویژه در بین اساتید و دانشجویان تأکید شد.

سپس دکتر مقیمی ضمن ارج‌ نهادن به مقام ایثارگران و جانبازان از تلاش‌های خستگی‌ناپذیر دکتر بیگ‌محمدی در جایگاه رئیس دانشکده پزشکی  قدردانی کرد.

• گروه خبری : دفتر امور ایثارگران
حمیده شفاعی