زینب آقامحسنی: در شرایط سخت کرونا بازدیدهای کارشناسی از واحدهای تولیدی ادامه داشت

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 گفت: در دوران کرونا بازرسی ها و نظارت ها انجام و مجوزهای لازم صادر شد. تونل های ضد عفونی کننده ایجاد شده بود. تب سنجی از واحدهای تولید انجام شد. در بخش نظارت و صدور مجوزها محصولات بهداشتی آن امکان سنجی که برای تولید محصولات ضدعفونی کنند اتفاق افتاد یکی از نکات مثبت عملکردی بود. در دوران کرونا بازدید و نظارت برعرضه را هم از واحدهای تولیدی انجام دادیم. در بحران کرونا افراد سودجو فرصت طلبی کرده و اقدام به تاسیس کارگاه های غیرمجاز کرده بودند و مواد تولیدی غیرمجاز توقیف و افراد خاطی به مراکز قضایی ارجاع شدند. در بازدیدهایی که به همراه نیروی انتظامی از اماکن تولیدی غیرمجاز به عمل آمد نمونه برداری های که صورت گرفت که پس از ارجاع به آزمایشگاه ها و بررسی فرمولاسیون محصولات با تشخیص غیراستاندارد بودن، محصولات تولیدی و الکل های متانول دار ضبط و محل تولیدی پلمپ شد. نظارت ها را به خصوص در زمینه ضدعفونی کننده ها زیاد کردیم.

مدیر پروژه: دکتر ماشاءاله ترابی
مشاور علمی: دکتر سمانه اکبرپور
سردبیر: مهدی گلپایگانی
خبرنگار: الهام علی
فیلمبردار: قاسم صفاری
عکاس: وحید مزاجردی 
تدوین: فوزیه بیک پور
ناظر فنی: مهدی کیهان
تیم نگارش مستند: سمیرا کرمی، الهام حق شناس، خاطره فهیمی، میرحامد حسینی، فاطمه احمدی، زهرا حسن بکلو
مسئول فناوری اطلاعات و سایت: مهندس سارا نعیمی
پشتیبانی: محبوبه نوروزی، زهره سعادتی، مونا عدالت یار، زهرا حری، فوزيه بيک پور
تدارکات: اکبر بهرامی - سعید بیات

فوزیه بیک پور
تهیه کننده:

فوزیه بیک پور

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *