برگزاری جلسات مشاوره حقوقی در مراکز درمانی تابعه دانشگاه
شاهین ساحلی: سیستم حقوقی دانشگاه در تمام شرایط در کنار کارکنان خصوصاً کادر درمان حضور خواهد داشت
سرپرست مدیریت حقوقی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به تاکید اخیر رئیس دانشگاه که هیچ یک از کارکنان نباید برای دسترسی به مشاوره حقوقی با مشکل مواجه باشند؛ گفت: به مدیریت حقوقی دانشگاه اعتماد کنید زیرا وکلا و کارشناسان خبرهای داریم که از حقوق کارکنان و منافع دانشگاه دفاع میکنند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان نخستین میز خدمت مشاوره حقوقی رایگان ویژه کارکنان و کادر درمان که با هماهنگی و تلاش مدیریت حقوقی دانشگاه و با حضور دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه، دکتر میر حامد خانی مدیرکل حقوقی وزارت بهداشت، دکتر حسن عبدلیان پور رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه در سالن شورای ریاست مجتمع بیمارستانی (ره) برگزار شد؛ شاهین ساحلی سرپرست مدیریت حقوقی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت: یکی از منویات و دستورات رئیس محترم دانشگاه بحث معاضدت قضایی و ارئه مشاوره حقوقی به همکاران خصوصا کادر درمان بوده است که تصمیم گرفتیم در سال 1401 حدود چهل جلسه مشاوره برای کل مجموعه دانشگاه داشته باشیم با توجه به همکاری خوبی که با اداره کل حقوقی وزارت بهداشت داریم و همچنین با رایزنیهایی که انجام دادیم موفق شدیم رییس محترم مرکز وکلای قوه قضاییه را به مجتمع بیمارستانی امام خمینی دعوت کنیم و چهار نفر از معاونین ایشان نیز جهت ارائه مشاوره حقوقی در این جلسه حضور داشتند . سعی میکنیم این جلسات تداوم داشته باشد و خدای نکرده پرسنل دانشگاه بابت نداشتن وکیل یا کمبود اطلاعات حقوقی دچار مشکل نشوند.
وی یادآور شد: ما اطلاعرسانیهای لازم را برای ارائه مشاوره حقوقی این عزیزان انجام دادهایم بهطوریکه در حال حاضر باتوجهبه برنامهریزی که پیش بینی کردیم برای اخذ مشاورهی حقوقی بهصورت تلفنی حداکثر ده دقیقه و بهصورت حضوری حداکثر دو ساعت زمان میخواهد تا این مهم به انجام برسد.
سرپرست مدیریت حقوقی دانشگاه با اشاره به سرفصلهایی که در این نشست مطرح شد؛ تصریح کرد: یکی از مهم ترین مشکلات ما در مراکز درمانی موضوع شکایت بیماران از کادر درمان میباشد که خیلی از آنها نیز واقعی نیست اما متأسفانه در اغلب موارد جرایمی به نفع شکات صادر میشود که همین موضوع باعث تشویق دیگران به طرح شکایات مشابه میگردد و در اغلب موارد نیز بعلت وجود بیمه مسولیت مدنی دفاعیات مثبت و متقنی در این خصوص بعمل نمی آید. این موضوع خیلی نگرانکننده است و باعث کثرت پرونده در سیستم قضایی میشود. در همین خصوص طی دو مرحله به همه واحدها درمانی دانشگاه اعلام کردیم به محض وصول اخطاریه از مراجع قضایی، موضوع به اطلاع مدیریت حقوقی دانشگاه برسد تا دفاعیات لازم در این خصوص بعمل آید و در موارد خاص و ضروری نیز وکلای دانشگاه در کنار کادر درمان حضور داشته باشند.
ساحلی به بیان ارتباطات مؤثر بین دانشگاه علوم پزشکی تهران با قوه قضاییه اشاره کرد و افزود: مدیریت حقوقی دانشگاه هیچوقت دنبال این نبوده است که نفعی برای دانشگاه به وجود بیاورد و حداکثر سعی و تلاشمان این است که از ورود ضرری به دانشگاه جلوگیری شود چرا که قوانین و مقررات بهخوبی تصریح شده و مشخص است. گاهی اوقات ابلاغیهای از مرجع قضایی صادر میشود و عزیزان کادر درمان بدون اینکه اطلاعی به مدیریت حقوقی دانشگاه بدهند و یا وکیل همراه داشته باشند به مراجع قضایی مراجعه میکنند و در نهایت ممکن است برخی از جملات از طرف این دوستان بیان شود که تبعات قانونی داشته باشد؛ بنابراین اصلح است که تیم حقوقی دانشگاه در کنار این افراد حضور داشته باشند. ما میتوانیم با دفاع موثر وجود ذهنیت «پزشکان بیمه مسئولیت مدنی دارند و اگر مبلغی پرداخت شود از جیب پزشکی نیست» را خنثی نماییم و این گام بزرگی است در راه اجرای عدالت.
وی خاطرنشان کرد: به ریاست دانشگاه قول دادیم که حداقل چهل جلسه در سال 1401 برای کل واحدهای بیمارستانی داشته باشیم و اجازه ندهیم که از باب نبود اطلاعات حقوقی ضرری به پرسنل و دانشگاه وارد آید. در آیندهی نزدیک با اطلاعرسانی که انجام میشود این جلسات را برگزار خواهیم کرد.
نظر دهید