تامز اج 19: مطالعه تاثیر عصاره برگ درخت انبه در تقویت حافظه و بهبود تمرکز

این برنامه از تامز اج به مطالعه دکتر محمد طایفی، دانش آموخته دانشکده دارسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در زمینه تولید داروی گیاهی از عصاره برگ درخت انبه اختصاص دارد. این دانش آموخته دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه گیاهان دارویی و تولید دارو به روش طبیعی، یکی از شاخه های رشته داروسازی است گفت: در این راستا مطالعه ای انجام شد که نتایج آن نشان داد، عصاره برگ درخت انبه دارای اثرات بیولوژیکی است و می تواند در تقویت حافظه و بهبود تمرکز موثر باشد. از این رو این مطالعه به طرح نوآورانه ای در تلخیص و خالص سازی مگنفرین منجر شد و اکنون فرایند تجاری سازی را طی می کند.

برگزاری جلسه هماهنگی برگزاری هفته سلامت 1403 با محوریت دستور عمل محله ارتقا دهنده سلامت در معاونت بهداشت

با حضور دکتر اولیائی منش، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، جلسه هماهنگی برگزاری هفته سلامت 1403 با محوریت محله ارتقاء دهنده سلامت با حضور مدیران اداره سلامت مناطق تحت پوشش برگزار شد.

برگزاری بیست و چهارمین کمیته بهداشت ذیل قرارگاه جوانی جمعیت در معاونت بهداشت

دکتر اولیائی منش، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشگی تهران گفت: موضوع جمعیت بیش از آنکه موضوع اقتصادی باشد یک موضوع فرهنگی است، که به لطف خدا و همت همکاران معاونت بهداشت در این زمینه عملکرد خوب و مطلوبی داشته است.

توصیه های مدیر شبکه بهداشت اسلامشهر در راستای اجرای برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان در شهرستان اسلامشهر همزمان با سراسر کشور

مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر در راستای اطلاع رسانی عمومی در خصوص انجام فعالیت های برنامه بسیج سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان در شهرستان اسلامشهر همزمان با سراسر کشور صحبت کرد.