لیست اخبار صفحه :153
تامز کاپ 16: فوتسال چهارجانبه جام تشکل های مردم نهاد در دانشگاه علوم پزشکی تهران

مسابقات فوتسال چهارجانبه جام تشکل های مردم نهاد با محوریت بیماران خاص و کودکان کار سه شنبه 8 اسفند با حضور تیم های هیئت رئیسه و مدیران ارشد دانشگاه علوم پزشکی تهران، پیشکسوتان پرسپولیس، منتخب هنرمندان و پزشکان شهرداری در سالن چندمنظوره مجموعه ورزشی شهید چمران برگزار شد. در حاشیه این مسابقات با مسئولان و پیشکسوتان ورزشی گفت و گو کردیم.

برگزاری کمیته دانشگاهی وکارگاه آموزشی ارائه برنامه عملیاتی بیماری‌های منتقله از ناقلین در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

کمیته دانشگاهی و کارگاه آموزشی ارائه برنامه عملیاتی بیماری‌های منتقله از ناقلین (بیماری‌های منتقله از پشه آئدس و مالاریا) و مراقبت حشره‌شناسی دانشگاه‌های علوم پزشکی استان تهران برگزار شد.