دومین جشنواره قرآنی فرهنگی و هنری شهید شید مرتضی آوینی

وزارت علوم، تحقیقات دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی را برای گروه هدف دانشجویان و دانشگاهیان سراسر کشور در 4 بخش قرآنی، معارفی، هنری و ادبی در19 رشته و در دو مرحله (دانشگاهی و کشوری) برگزار می کند.

جلسه هم اندیشی مرکز تحقیقات سرطانهای دستگاه ادراری تناسلی با گروه ژنتیک مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

جلسه هم اندیشی مرکز تحقیقات سرطانهای دستگاه ادراری تناسلی با گروه ژنتیک با هدف افزایش همکاری های پژوهشی بین دو مرکز و بررسی چالشها و فرصت های موجود در این زمینه صورت گرفت.

تامز استوری 5:خاطره دکتر سید محمود فرزان استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران از  جوجه پا شکسته

تامز استوری 5:خاطره دکتر سید محمود فرزان استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران از جوجه پا شکسته

دکتر سید محمود فرزان استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: من در یکی از خیابان های جنوب شهر مطب زده بودم، اوایل کار مطبم مریض نداشتم و کتاب آورده بودم و درس می خواندم. منشی گفت: یک دختر 5 ساله گریه کنان آمده و یک جوجه پا شکسته برای شما آورده است و بقیه داستان...

دکتر قناعتی: گسترش ورزش یک امر راهبردی در برنامه ریزی نظام سلامت است
اولین دوره جام ورزشی «تشکل‌های مردم‌ نهاد»

دکتر قناعتی: گسترش ورزش یک امر راهبردی در برنامه ریزی نظام سلامت است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در حاشیه اولین دوره مسابقات چهارجانبه «تشکل‌های مردم‌ نهاد با محوریت بیماری های نادر» گفت: گسترش ورزش یک امر راهبردی در برنامه ریزی نظام سلامت است و با ترویج فعالیتهای ورزشی در جامعه می توان هزینه های درمانی ناشی از ابتلا به بیماری ها را کاهش داد.

صندوق ثابت و سیار انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران

همزمان با 11 اسفندماه روز رای گیری، انتخاب درست و شرکت گسترده مردم انقلابی ایران، صندوق های ثابت و سیار در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران استقرار خواهند یافت.