لیست اخبار صفحه :176
گفت‌وگوی صمیمانه با دکتر مجید کابلی جانباز ۷۰ درصد و متخصص ژنتیک پزشکی و عضو هیئت علمی دانشکده پزشکی

دکتر کابلی گفت: بچه‌های ما همان بچه‌های دزفول بودند، از آسمان که نیامده بودند بچه‌های عادی بودند که قبلاً با هم فوتبال بازی می‌کردیم، کشتی می‌گرفتیم و در رود دزفول شنا می‌کردیم. درس فراموش نشدنی به عراقی‌ها و بقیه دنیا دادیم و حتی یک وجب از خاک مملکت را از دست ندادیم.

مراسم تشییع پیکر دکتر علی اکبر امیرزرگر در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

مراسم وداع و تشییع پیکر مرحوم دکتر علی اکبر امیر زرگر استاد ایمنی شناسی پزشکی گروه ایمونولوژی دانشکده پزشکی با حضور استادان، کارکنان و دانشجویان در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

تامز Q&A: مقاومت میکروبی و اثرات منفی مصرف آنتی بیوتیک به ویژه در سرماخوردگی، آنفولانزا و کرونا

دکتر محمدرضا صالحی، متخصص عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در مطالعات و بررسی‌هایی که انجام شده است مهمترین علت ایجاد مقاومت‌های میکروبی سوء مصرف آنتی‌بیوتیک‌هاست. یکی از مباحث بسیار مهمی که امروزه مورد توجه سازمان بهداشت جهانی و سایر سازمان‌های محور در سراسر جهان است بحث مقاومت میکروبی است. در کشور خودمان هم برنامه‌های متعددی در پیشگیری و شناخت مقاومت میکروبی اجرا شده و در حال اجراست. نکته‌ مهم و اساسی این است که مقاومت میکروبی در حال حاضر تعداد زیادی از بیماران را در بیمارستان‌ها درگیر کرده و اگر نتوانیم برنامه درستی برای تجویز آنتی بیوتیک‌ها و روش‌های کنترل عفونت طراحی و اجرا کنیم احتمالا در آینده برتعداد این عزیزان افزوده خواهد شد. دو نکته خیلی مهم در بحث تجویز منطقی آنتی‌بیوتیک‌ها وجود دارد که در سایت‌ها و در منابع علمی مورد توجه قرار گرفته است. یکی از نکات مهم این است که بسیاری از عفونت‌هایی که در حال حاضر و در فصل سرد سال انسان‌ها را درگیر خودش کرده عفونت‌های ویروسی مانند آنفولانزا و حتی کووید است که قسمت عمده‌ای شاید بیش از نودو و پنج درصد موارد، نیاز به تجویز یا مصرف آنتی بیوتیک‌ها نیست.

دکتر قناعتی: تحریم ها فرصتی برای خلق ایده های جدید شد
نشست بررسی تاثیر تحریم های اقتصادی بر وضعیت سلامت مردم و نظام سلامت کشور

دکتر قناعتی: تحریم ها فرصتی برای خلق ایده های جدید شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست بررسی تاثیر تحریم های اقتصادی بر وضعیت سلامت مردم و نظام سلامت کشور گفت: تحریم ها فرصتی برای خلق ایده های جدید شد که شاید در شرایط عادی به ذهن کسی نمی رسید.

دکتر قناعتی: با سرمایه گذاری بخش خصوصی و با هدایت دانشگاه علوم پزشکی تهران، مرکز درمان سرطان در کنیا راه اندازی خواهد شد
دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با سفیر کنیا

دکتر قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در دیدار با سفیر کنیا گفت: با سرمایه گذاری بخش خصوصی و با هدایت دانشگاه علوم پزشکی تهران، مرکز درمان سرطان در کنیا راه اندازی خواهد شد.

دکتر ترابی: تولید مستندات علمی یکی از رسالت های سینا رسانه به عنوان رسانه علمی است
چهارمین نشست هم اندیشی مدیر روابط عمومی با کارشناسان این واحد

دکتر ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست هم اندیشی با کارکنان این حوزه، پس از بررسی مصوبات پیشین گفت: تولید مستندات علمی یکی از رسالت های ما در سینا رسانه به عنوان رسانه علمی است.

برگزاری نشست شورای مشورتی معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه

نشست شورای مشورتی معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه با محوریت «واگذاری نگهداشت تأسیسات پردیس پورسینا» با حضور دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه تشکیل شد.