لیست اخبار صفحه :226
بازدید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از «پژوهشکده فناوری‌ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی» و «مرکز رشد فراورده های دارویی» دانشگاه علوم پزشکی تهران

حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی روز شنبه 23 دی با همراهی دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از دستاوردهای «پژوهشکده فناوری‌ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی» و «مرکز رشد فراورده های دارویی» دانشگاه دیدن کرد.

تامز بست 14: انجام موفق برداشت توده به روش RIRS برای اولین بار در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

️به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، برای اولین بار در مجتمع عمل برداشت توده به روش RIRS (Retrograde Intrarenal Surgery ) در اتاق عمل ارولوژی بیمارستان حضرت مهدی (عج) با موفقیت انجام شد.

بازدید معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کل کشور از مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و پروژه بیمارستان نوین شریعتی

دکتر داود منظور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کل کشور به همراه دکتر رامین رحیم نیا، معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی تهران روز جمعه 22 دی 1402 از پروژه بیمارستان نوین شریعتی و مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) کرد.

برگزاری هفتمین نشست توانمندسازی و رشد فردی ویژه دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران

کمیته فرهنگی جوانی جمعیت معاونت فرهنگی و دانشجویی در راستای توانمندسازی و رشد فردی، سلسله نشست های «نیک زیستی» را یکشنبه های پایان هرماه به صورت برخط و حضوری برگزار می کند.

پیام دارالفنون (TUMS TALKS) دانشگاه علوم پزشکی تهران: اصول رشد و یادگیری کودکان
مجموعه سخنرانی های پیام دارالفنون (تامز تاک) با موضوع توانبخشی

پیام دارالفنون (TUMS TALKS) دانشگاه علوم پزشکی تهران: اصول رشد و یادگیری کودکان

دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی، عضو هیئت علمی و رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سخنرانی خود در برنامه پیام دارالفنون (تامز تاک) دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به کهنسالی جامعه گفت: توجه به اصول رشد و تکامل برای آینده کشور مهم است. همچنین فرآیند رشد و تکامل در کودکان از اصول مختلفی مانند اصل پویایی، اصل فردی، اصل بازی، اصل انگیزشی و ... تشکیل شده است.