لیست اخبار صفحه :231
کارگاه آموزشی «تیم‌سازی و شبکه‌سازی در نظام سلامت» ویژه مدیران میانی در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

گروه آموزش ضمن خدمت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران کارگاه آموزشی حضوری «تیم‌سازی و شبکه‌سازی در نظام سلامت» ویژه مدیران میانی را با تدریس دکتر علی‌محمد مصدق راد باهدف ارتقای توانمندی شغلی مدیران میانی دانشگاه برگزار کرد.

تامز لایف 41: معرفی امکانات واحد رفاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران در یزد

واحد رفاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران در شهرهای مختلف دارای امکانات اقامتی برای کارکنان است یکی از واحدهای اقامتی در شهر یزد، قرار دارد. این واحد در فاصله حدود 5 دقیقه ای از شهر تفت و 15 دقیقه ای یزد قرار دارد و دارای یک واحد اقامتی دو خوابه با 6 تخت است. شهر کویری یزد پر از آثار باستانی و جاذبه های گردشگری است که در یک دوره اقامتی که چهار روز و سه شب است به سختی می توان از همه آنان دیدن کرد. در تامز لایف 41 ( سبک زندگی در دانشگاه علوم پزشکی تهران) امکانات این مجموعه را به نمایش درآوردیم.

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه آشنایی با شیوه‌ها و فنون مذاکره را برگزار کرد

کارگاه آشنایی با شیوه‌ها و فنون مذاکره 17 دی 1402 با هدف آشنایی تعریف انواع رویکردهای تقسیم بندی مراحل، موانع، نقش احساسات مذاکره گروهی و تیمی مذاکره آکادمیک، توسط معاونت تحقیقات و فناوری برگزار شد.

تامز اج 10: گروه پرتونگاری (رادیولوژی) دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرزهای دانش

دکتر کاووس فیروزنیا معاون پژوهشی مرکز تحقیقات رادیولوژی نوین و تهاجمی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره موفقیت های گروه رادیولوژی در عرصه تحقیقاتی گفت: از سال 1388 که مرکز تحقیقات نوین تهاجمی راه اندازی شده به جایگاه شناخته شده ای رسیده و مجموعه بزرگی از دانشجویان پزشکی را آموزش داده و به عنوان همکار و پژوهشگر جذب کرده است. وی در ادامه افزود: در کنار این توانستیم مجله رادیولوژی ایران که تمام شاخص های معتبر جهانی را دارد و صاحب امتیاز آن دانشگاه علوم پزشکی تهران است به زبان انگلیسی منتشر کنیم.

برپایی میز خدمت سلامت در مراسم گرامی داشت پنجاه و ششمین سالگرد درگذشت جهان پهلوان تختی در شهرری

کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری با برپایی میزخدمت پویش ملی سلامت در آیین گرامی داشت پنجاه و ششمین سالگرد درگذشت جهان پهلوان «غلامرضا تختی»، غربالگری دیابت و فشارخون بالا مراجعین را انجام دادند.