لیست اخبار صفحه :247
هفتمین جلسه روسای بخش‌های مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال 1402

دکتر سید حسن اینانلو: تحقق ایجاد رضایتمندی در بین بیماران و همراهان ، نیازمند خرد و همت جمعی است در جلسه دی‌ماه روسای بخش‌های مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گزارش رضایت سنجی الکترونیکی سه ماهه دوم سال 1402 از بیماران بستری و اورژانس ارائه شد.

دکتر افضل شمسی: این مدیریت تمام توان خود را برای خدمات مطلوب فرهنگی به مخاطبان دانشگاه علوم پزشکی تهران بکار می گیرد

نشست هم اندیشی کارشناسان مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی، پیرامون برنامه استراتژیک این مدیریت با حضور دبیر و کارشناسان میهمان از کمیته انضباطی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

مسابقه ادبی شعر و دلنوشته قاسم و غزه برگزار می شود
در دانشگاه علوم پزشکی تهران

مسابقه ادبی شعر و دلنوشته قاسم و غزه برگزار می شود

مدیریت فرهنگی و اجتماعی همزمان با چهارمین سالروز شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی مسابقه ادبی شعر و دلنوشته قاسم و غزه در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می کند.

برگزاری گشت مشترک بازرسی از تالارهای احمدآباد مستوفی با همکاری ادارات جهاد کشاورزی، بخشداری و اتاق اصناف شهرستان اسلامشهر

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط از گشت مشترک بازرسی تالارهای بخش احمدآباد مستوفی با همکاری ادارات جهاد کشاورزی، بخشداری و اتاق اصناف در شهرستان اسلامشهر خبر داد.

تامز برند: رونمایی از سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، رسانه علمی در تراز جهانی

در نخستین نشست رسانه ای مدیران حوزه بهداشت، با حضور دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، از سامانه علمی سینا رسانه رونمایی شد. در این نشست ظرفیت سینا رسانه به عنوان رسانه علمی در تراز جهانی معرفی شد و مدیران حوزه بهداشت در خصوص نقش این رسانه در انعکاس اخبار حوزه سلامت، نظرات خود را بیان کردند. در این برنامه از تامز برند شاهد بخشی از این نظرات خواهید بود.