دکتر قناعتی: ورزش را جدی تر بگیریم و عمیق تر فرهنگ سازی کنیم
قدردانی از کارکنان و دانشجویان ورزشکار و مدال آور دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر قناعتی: ورزش را جدی تر بگیریم و عمیق تر فرهنگ سازی کنیم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم تقدیر از کارکنان و دانشجویان ورزشکار دانشگاه گفت: ورزش را جدی تر بگیریم و عمیق تر فرهنگ سازی کنیم.

دکتر قناعتی: تغییر نگرش، مهمترین اصل بلوغ سازمان است
نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر قناعتی: تغییر نگرش، مهمترین اصل بلوغ سازمان است

دکتر قناعتی در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران، پس از بررسی پیشرفت برنامه‌ ۴ ساله معاونت تحقیقات و فناوری و چالش‌های این حوزه گفت: تغییر نگرش، مهمترین اصل بلوغ سازمان است.

تامز برند: شایستگی‌های پردیس بین‌الملل دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست شایستگی‌های پردیس بین‌الملل دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: اینجا یکی از مکان‌هایی است که باعث افتخار ما در سطح دانشگاه و در سطح کشور است. دکتر ماشاءاله ترابی افزود: مجموعه افتخارآفرینی که در سطح دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال رخ دادن است به‌اندازه‌ای عظیم، بزرگ، وسیع و عمیق است که نمایش دادن آن هم امکانات گسترده می‌خواهد و خیلی اوقات تأسف می‌خوریم که این همه تلاش و موفقیت که در جای جای دانشگاه وجود دارد، خوب دیده نمی‌شود. برای همین منظور «سینا رسانه» تأسیس شد تا بتواند این ابعاد را آن طور که هست به تصویر بکشد و نمایش بدهد و برای این که این اتفاق به‌خوبی رخ دهد، نیاز به مشارکت تک تک اعضا دانشگاه است.

مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر از برگزاری کارگاه مهارت های زندگی ویژه دانشجویان خبر داد
دومین نشست مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر با دانشکده دندانپزشکی

دکتر احسان مقیمی شناسایی دانشجویان مشروط و در معرض افت تحصیلی و برگزاری کلاس های تقویت بنیه علمی برای این دسته از دانشجویان را از اهم وظایف این مدیریت دانست.

دکتر قناعتی: امید و آرمان مهمترین نکته پیشرفت و موفقیت است
سی امین سالگرد تاسیس مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر قناعتی: امید و آرمان مهمترین نکته پیشرفت و موفقیت است

به مناسبت سی امین سالگرد تاسیس مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، «جشنواره فصل نو، فصل نشاط علمی شروعی برای موفقیت» باحضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

تامز لایف 37: اولین المپیاد ورزشی بین دانشکده‌ای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز دانشجو برگزار شد
به منظور ایجاد فضای شاداب و پرنشاط و تشویق دانشجویان به ورزش

اولین المپیاد ورزشی بین دانشکده‌ای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت ۱۶ آذر، روز دانشجو، از ۷ تا ۱۹ آذر ۱۴۰۲ با استقبال بیش از ۱۱۰۰ دانشجو برگزار شد.۴۵۰ دانشجوی دختر و ۶۵۰ دانشجوی پسر در ۱۷ رشته ورزشی فوتسال، فوتبال رومیزی، دارت، طناب کشی، داژبال، والیبال، تنیس روی میز، شنا، بدمینتون، دو و میدانی، تنیس خاکی، طناب‌زنی، شطرنج، کاراته، تکواندو، بسکتبال ۳ نفره، آمادگی جسمانی، فریزبی و کشتی رقابت کردند. دانشکده پزشکی با بیشترین مشارکت و بیشترین مدال در صدر قرار گرفت و دانشکده های پرستاری و مامایی و داروسازی رتبه های دوم و سوم را کسب کردند. دانشجویان مقام آور به عنوان استعداد ورزشی انتخاب و با شرکت در تمرینات تیم‌های ورزشی دانشگاه، به مسابقات ورزشی منطقه ۱۰ (دانشگاه های استان تهران)، المپیادهای کشوری وزارت بهداشت و غیره اعزام خواهند شد.

برگزاری پنجمین جلسه از سلسله نشست های توانمندسازی و رشد فردی ویژه استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران

کمیته فرهنگی جوانی جمعیت معاونت فرهنگی و دانشجویی، پنجمین جلسه از سلسله نشست های توانمندسازی و رشد فردی با عنوان «سلامت خانواده با تاکید بر سلامت جنسی و باروری زوجین» را به صورت حضوری برگزار کرد.