لیست اخبار صفحه :266
بازدید یلدایی معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز طبی کودکان

همزمان با فرا رسیدن شب یلدا، دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران به همراه تنی چند از مدیران این معاونت با حضور در بیمارستان مرکز طبی کودکان ضمن بازدید و تبریک شب یلدا به کارکنان این مرکز، از بیماران عیادت کرد.

دکتر قناعتی: همکاری و بهره‌مندی از تجربیات مسئولان قضایی می‌‌تواند به افزایش سطح آگاهی حقوقی کادر درمان کمک کند
همایش چالش‌های حقوقی در دعاوی پزشکی

باتوجه به گستره فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران و بروز حوادث احتمالی که نیاز به مراجع قضایی دارد، همایش چالش‌های حقوقی و کیفری در دعاوی پزشکی برگزار شد.

دکتر قناعتی: نگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران به پژوهش نگاه پیشتازانه است.
آئین گرامیداشت هفته پژوهش سال 1402 در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

دکتر قناعتی: نگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران به پژوهش نگاه پیشتازانه است.

در آئین گرامیداشت هفته پژوهش این مرکز دوشنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۲ و با حضور رئیس دانشگاه، رئیس مجتمع، معاون پژوهشی دانشکده پزشکی، معاونان امور دانشگاهی، پشتیبانی و درمان، اعضای هیئت علمی و فراگیران از تلاش برگزیدگان حیطه پژوهش در مجتمع تقدیر شد.