تامز لایف: اهمیت ورزش در دانشگاه علوم پزشکی تهران به ویژه برای مدیران ارشد

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران دیدار دوستانه بین تیم های فوتسال اعضای هیئت رئیسه و مدیران ارشد دانشگاه علوم پزشکی تهران و کارکنان سازمان بهداشت جهانی را به مناسبت یادبود شهدای غزه در مجموعه ورزشی شهید چمران برگزار کرد. در برنامه تامز لایف( سبک زندگی در دانشگاه علوم پزشکی تهران)، مدیران حوزه سلامت درباره اهمیت ورزش توضیح دادند.

جشن روز حسابدار در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

جشن روز حسابدار به مناسبت روز 15 آذر با حضور دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر رامین رحیم نیا، معاون توسعه، مهناز طاهری پور، مدیر امور مالی دانشگاه و مسئولان و کارکنان حسابداری در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.

کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس آموزش ایدز با رویکرد نوین و تست داوطلبانه اچ آی وی در مرکز توانمندسازی منطقه 17 خبر داد.

برگزاری جلسه با کارشناسان کودکان ستاد معاونت بهداشت

رئیس گروه سلامت نوزادان و کودکان معاونت بهداشت از کارشناسان کودکان خواست میانگین خدمات کودکان را محاسبه و در خصوص پی‌گیری فعال کودکان منتظر خدمت توسط ارائه دهندگان خدمت(بهورزان و مراقبین سلامت) برنامه‌ریزی کنند.

برگزاری بیست و یکمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه، در بیست و یکمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت تاکید کرد: شاخص‌های کارنامه جوانی جمعیت از اهمیت زیادی برخوردار است و رتبه بندی دانشگاه‌ها بر اساس این کارنامه خواهد بود.