لیست اخبار صفحه :305
تامز رس 33: برپایی «بازارچه همدلی 3 » درمرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران

بازارچه همدلی 3 با مشارکت مرکز طبی کودکان و مدیریت سازمان‌های مردم‌ نهاد خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای ترویج فرهنگ نیکوکاری و فعالیت‌های انسان‌ دوستانه برگزار شد. عواید حاصل ازبازارچه همدلی صرف تامین " دارو و درمان کودکان بیمار " می شود. پیش از این نیز بازارچه همدلی 1 در ستاد مرکزی دانشگاه و بازارچه همدلی 2 در بیمارستان روزبه برگزار شده بود.

برگزاری وبینار آموزشی کار با تجهیزات پزشکی و نحوه نگهداشت صحیح دستگاه‌ها در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

به همت واحد مهندسی پزشکی و سوپروایزران آموزش پرستاری مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، وبینار آموزشی کار با تجهیزات پزشکی و نحوه نگهداشت صحیح دستگاه ها در این مرکز برگزار شد.

دبیر اجرایی سی و نهمین آزمون دانشنامه بورد تخصصی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، جزییات این آزمون را تشریح کرد

در نشستی دکتر احمدرضا شمشیری معاون مالی اداری دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و همچنین دبیر اجرایی سی و نهمین آزمون دانشنامه بورد تخصصی جزییات این آزمون را بیان کرد.