لیست اخبار صفحه :309
برگزاری برنامه شنبه های نیکوکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران در محله مشیریه شهرستان ری

برنامه شنبه‌های نیکوکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، رئیس بیمارستان کودکان بهرامی و سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری در محله مشیریه شهرستان ری برگزار شد.

دکتر قناعتی: الگوی مدیریت گروه داخلی، نمونه موفق و قابل تسری در سایر گروه‌هاست
نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر قناعتی: الگوی مدیریت گروه داخلی، نمونه موفق و قابل تسری در سایر گروه‌هاست

دکتر قناعتی در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران پس از بررسی گروه بیماری‌های داخلی و تحولات آن گفت: الگوی مدیریت گروه داخلی، نمونه موفق و قابل تسری در سایر گروه‌هاست.

پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته بسیج

دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته بسیج در پیامی نوشت: بسیجی باید نماد کار، تلاش، ایثار، گذشت و گمنامی باشد. همه ما باید برنامه خودسازی داشته باشیم زیرا اگر کارها، رفتار و مدیریت ما الهی نباشد ارزشی ندارد.

برگزاری چهارمین جلسه از سلسله نشست های توانمندسازی و رشد فردی ویژه استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران

کمیته فرهنگی جوانی جمعیت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، چهارمین جلسه از سلسله نشست های توانمندسازی و رشد فردی ویژه استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران با عنوان «آشنایی با اختلالات روانشناختی» را به صورت حضوری برگزار کرد.

برگزاری هشتمین سمپوزیوم ایمیون سل‌تراپی در مرکز طبی کودکان، قطب جامع علمی طب کودکان

هشتمین سمپوزیوم ایمیون سل‌تراپی با همکاری مرکز تحقیقات سلول و ژن درمانی، پژوهشکده ژن، سلول و بافت با حضور اساتیدی از دانشگاههای علوم پزشکی سراسرکشور در سالن شماره یک بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار شد.