لیست اخبار صفحه :310
برگزاری کلاس‌های آموزشی سرطان پستان و سرطان‌های شایع زنان در مراکز و پایگاه‌های تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد بهداشت خانواده مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس‌های آموزشی سرطان پستان و سرطان‌های شایع زنان در مراکز و پایگاه‌های تحت پوشش خبر داد.

تامز تاپ 9: موفقیت های بین المللی دانشمندان دانشگاه علوم پزشکی تهران در شیوه جدید درمان بیماری آرتروز زانو به روش آنژیوگرافی

برای اولین بار در جهان متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران با تزریق سلول‌های بنیادی به روش آنژیوگرافی، موفق به درمان بیماری آرتروز زانو شدند. در این روش معمولاً سه تا چهار روز بعد از عمل، علائم بهبودی در فرد ظاهر می‌شود. بیمار زخم خاصی ندارد و فردای روزی که عمل شده می‌تواند پانسمان خود را عوض کرده؛ استحمام کند و به‌تدریج به فعالیت عادی خود بپردازد. این روش برای بیمارانی که به درمان دارویی مقاوم هستند و نیز افرادی که امکان عمل جراحی تعویض مفصل را ندارند توصیه می‌شود. ابداع این شیوه اخیرا در کنگره های جهانی از جمله RSNA ،CIRSE ،GEST و PAIRS موفقیت هایی کسب کرده که در برنامه جدید تامز تاپ آن را بررسی کرده ایم.

ارائه 20 ایده در بخش استارتاپ‌ دانشجویی نخستین همایش ملی فناوری و آموزش علوم پزشکی کشور

بخش استارتاپ‌ دانشجویی اولین همایش و جشنواره ملی فناوری‌های آموزش در علوم پزشکی در بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار شد. این همایش و جشنواره از سوی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و توسط مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی از 1 تا 3 آذر در سالن همیش های رازی برگزار شد. دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان به عنوان دبیر علمی همایش مسئولیت برنامه‌های علمی همایش را برعهده داشت.

استقرار میز خدمت پویش ملی سلامت غربالگری دیابت و فشارخون بالا در محل برگزاری نماز جمعه تهران و شهرستان اسلامشهر

در راستای اجرای برنامه پویش ملی سلامت غربالگری دیابت و فشار خون بالا در محل برگزاری نماز جمعه تهران و شهرستان اسلامشهر میز خدمت انجام غربالگری مستقر شد و تعداد 238 نفر از بانوان و 140 نفر از آقایان نمازگزار در این پویش شرکت کردند.