لیست اخبار صفحه :343
برگزاری اولین کارگاه آشنایی نودانشجویان با آیین نامه و شیوه نامه انضباطی در سال تحصیلی جدید

اولین کارگاه آشنایی نودانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران با آیین نامه و شیوه نامه انضباطی در سال تحصیلی 1403 - 1402 برای آموزش دانشجویان رشته ی پزشکی در تالار ابن سینا دانشکده پزشکی برگزار شد.

گروه سلامت جهانی و سیاستگذاری عمومی با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده بهداشت و گروه مدیریت، سیاستگذاری و اقتصادبهداشت مدرسه پژوهش برگزار می کند

گروه سلامت جهانی و سیاستگذاری عمومی با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده بهداشت، گروه مدیریت، سیاستگذاری و اقتصاد بهداشت؛ مرکز تحقیقات عدالت در سلامت و اندیشکده حکمرانی خوب سلامت برگزار می‌کند.

تامز تک 8: بررسی کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی و عروقی با استفاده از هوش مصنوعی در دانشگاه علوم پزشکی تهران
رویداد هوش مصنوعی و سلامت

این برنامه از تامز تک به برگزاری رویداد هوش مصنوعی و سلامت اختصاص دارد. باتوجه به نقش هوش مصنوعی در تحولات زندگی بشری و پیشرفت های نظام سلامت، دانشگاه علوم پزشکی تهران در رویداد هوش مصنوعی و سلامت، محوریت کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی را برعهده دارد. رویداد دانشگاهی هوش مصنوعی و سلامت 21 آبان 1402 در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.

تامز هیستوری:  پروفسور ولی الله محرابی و بنیان گذاری نخستین آکادمی جراحی کودکان ایران در بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی

تامز هیستوری: پروفسور ولی الله محرابی و بنیان گذاری نخستین آکادمی جراحی کودکان ایران در بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی

نخستین آکادمی جراحی کودکان ایران به همت پروفسور ولی الله محرابی در سال ۱۳۵۹ در بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی، بنیان گذاری شد. پروفسور محرابی چه در روزهای پیروزی انقلاب اسلامی و چه در ایام جنگ تحمیلی نجات بخش جان بسیاری از مجروحان بود و بارها جانش در معرض خطر قرار گرفت. او هرگز در سخت‌ترین ایام تاریخ کشور، مردمش را تنها نگذاشته و استوارتر از همیشه در کنارشان ایستاده است. او عاشق ایران و عاشق فرزندان این مرز و بوم است.

تامز هیستوری: نظرات شاگردان استاد دکتر ولی الله محرابی درباره استاد

آیین نکوداشت دکتر ولی الله محرابی پدر جراحی کودکان ایران و بنیانگذار آکادمی جراحی کودکان ایران همزمان با پنجاهمین سال تاسیس نخستین بخش آکادمیک جراحی کودکان ایران در بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی با حضور دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. در این مراسم کلیپی از نظرات دکتر هوشنگ پورنگ، دکتر منصور مولائیان، دکتر سید جواد نصیری، دکتر سعید اصلان آبادی، دکتر سید عباس بنانی و دکتر سعید طرلان، شاگردان استاد محرابی تهیه و منتشر شد که در برنامه تامز هیستوری آن را می بینید.

تامز کاپ 14:  مسابقات دارت آقایان جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامز کاپ 14: مسابقات دارت آقایان جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته تربیت بدنی مسابقات دارت آقایان را ویژه کارکنان، اعضای هیئت علمی و بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کرد. در پایان این مسابقات طاهر شکری از بیمارستان امام خمینی، هادی خان محمدی از بیمارستان روزبه و یوسف قبادی مجد از معاونت بین الملل به ترتیب اول تا سوم شدند. در برنامه تامز کاپ گزارشی از حواشی این مسابقات را می بینید.

نشست شورای بین‌الملل دانشکده داروسازی با حضور مشاوران معاونت بین‌الملل دانشگاه برگزار شد

در نشست شورای بین‌الملل دانشکده داروسازی در خصوص جذب استاد مدعو بین‌المللی، پذیرش دانشجوی phd new route، اعلام منتورهای جدید توسط گروه‌های آموزشی، تدوین برنامه‌های کوتاه‌مدت، تدوین برنامه مقطع کارشناسی ارشد برای دانشجویان بین‌الملل، مشارکت در میز همکاری‌های علمی دانشگاه، ارسال دستاوردهای بین‌المللی گروه‌های آموزشی با همکاری رابطین بین‌الملل گروه‌ها توضیحاتی ارائه شد.