لیست اخبار صفحه :347
تأکید دکتر رامین رحیم نیا بر شفافیت، پاسخگویی، هم‌فکری، هم‌افزایی و ایده‌پردازی مدیران ستادی و محیطی
برگزاری نشست مشترک مدیران معاونت توسعه با مدیران بیمارستان‌ها

نشست مشترک مدیران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع با مدیران بیمارستانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران با محوریت «بررسی چالش‌های موجود و ارائه راهکار و رفع موانع» برگزار شد.

تمدید فراخوان عمومی شایسته‌گزینی سمت های مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی تهران
آخرین‌مهلت شرکت در فراخوان سمت‌های مدیریتی ۲۰ آبان ۱۴۰۲

تمدید فراخوان عمومی شایسته‌گزینی سمت های مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی تهران

باتوجه‌به تقاضای متعدد همکاران خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌منظور تمدید مهلت شرکت در فراخوان سمت‌های مدیریتی، فراخوان عمومی سمت‌های مدیریتی (رئیس امور اداری، رئیس/ مدیر شبکه بهداشت و درمان، معاون مرکز بهداشت و معاون مدیر بیمارستان) از تاریخ ۱۶ تا ۲۰ آبان ۱۴۰۲ تمدید شد.

خرید محصولات شرکت فیروز با تخفیف ویژه برای خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران

به‌منظور توسعه خدمات رفاهی و در راستای «سیاست‌های حمایت از خانواده و جوانی جمعیت»، طبق توافق به‌عمل‌آمده با شرکت فیروز امکان خرید از وب‌سایت شرکت مذکور جهت خرید اینترنتی کلیه محصولات بهداشتی و مراقبت پوست، شوینده، ضدعفونی‌کننده، سیسمونی و... با 20 درصد تخفیف برای هر خرید فراهم شده است.

برگزاری کارگاه روانشناختی با موضوع «فرزند پروری نوین» ویژه کارکنان معاونت فرهنگی و دانشجویی

کمیته فرهنگی جوانی جمعیت، چهارمین و آخرین کارگاه روانشناختی با موضوع «فرزند پروری نوین» را همراه با امتیاز ضمن خدمت ویژه کارکنان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کرد.

اعلام عناوین روز شمار هفته سلامت بانوان

عناوین روز شمار هفته سلامت بانوان ایران با هدف اطلاع‌رسانی و حساس‌سازی گروه‌های مختلف جامعه در خصوص اولویت‌های سلامت زنان و با رویکرد حمایت از نقش مادری زنان، اعلام شد.