انتصاب مهندس علی نعلبران به عنوان سرپرست مدیریت حراست دانشگاه علوم پزشکی تهران
قدردانی سرپرست دانشگاه از رضا مومنی

انتصاب مهندس علی نعلبران به عنوان سرپرست مدیریت حراست دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی مهندس علی نعلبران را به عنوان سرپرست مدیریت حراست دانشگاه منصوب و در نامه ای از خدمات ارزشمند مدیر پیشین حراست قدردانی کرد.

دکتر ترابی: سئو و هوش مصنوعی؛ دو بال پرواز در فضای مجازی هستند
نشست دکتر ترابی با ادمین وب سایت معاونت ها

دکتر ترابی: سئو و هوش مصنوعی؛ دو بال پرواز در فضای مجازی هستند

مدیر روابط عمومی دانشگاه در نشست با ادمین‌ وب‌سایت معاونت ها گفت: سئو و هوش مصنوعی؛ دو بال پرواز در فضای مجازی هستند. به گفته دکتر ترابی، انتخاب کلمات کلیدی مناسب، تحلیل رقبا و استفاده از الگوریتم‌های هوشمند، نقش کلیدی در بهبود رتبه دانشگاه در وبومتری ایفا می‌کند. با بهره‌گیری از این فناوری‌ها، دانشگاه علوم پزشکی تهران امیدوار است به زودی به عنوان قطب رسانه ای علمی در حوزه پزشکی تبدیل شود.

تامز Q&A: بهره گیری از IVF برای درمان ناباروری
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامز Q&A: بهره گیری از IVF برای درمان ناباروری

دکتر فیروزه اکبری، متخصص زنان و زایمان و رئیس بخش IVF مجتمع بیمارستانی یاس دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن معرفی IVF به عنوان روشی موثر برای درمان ناباروری ناشی از مشکلات لوله‌های رحمی، آندومتریوز، اختلالات تخمدانی، ناباروری مردانه و موارد ناشناخته، کاربردهای خاص این روش، مانند اهدای تخمک، رحم اجاره‌ای و حفظ باروری در بیماران مبتلا به سرطان را بیان کرد.

دکتر ترابی: دیده شدن و انتشار سریع دستاوردهای علمی، کلید موفقیت در رقابت‌های علمی جهانی است
نشست دکتر ترابی با ادمین وب سایت های دانشکده ها

مدیر روابط عمومی دانشگاه در نشست با ادمین وب سایت های دانشکده ها گفت: دیده شدن و انتشار سریع دستاوردهای علمی، کلید موفقیت در رقابت‌های علمی جهانی است.