دانشگاه علوم پزشکی تهران با راه اندازی کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) و ارایه بسیاری از خدمات تخصصی و فوق تخصصی پیشرفته در این مرکز و دیگر مراکز خود، موفق به جابه جایی مرزهای خدمت شده است. در این برنامه فاطمه خسروی سوپروایزر اورژانس کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج ) در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی، خدمات بخش اورژانس را تشریح و تاکید می کند، خدمت رسانی به بیماران سطح یک و دو که دارای شرایط بحرانی هستند با سرعت انجام می شود.
به گزارش
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، سوپروایزر اورژانس کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج ) در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت: با فعال شدن اورژانس این مرکز از 23 فروردین، اورژانس قدیم مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) به این مکان انتقال یافته است.
وی با اشاره به امکانات پیشرفته این مرکز ادامه داد: این اورژانس در فضای بزرگتر و تهویه بهتر با تعداد تخت های بیشتر قرار دارد و شامل واحد تروما بخشهای بستری و رادیولوژی و... است.
فاطمه خسروی با اشاره به اینکه خدمت رسانی به بیماران سطح یک و دو تریاژ به سرعت انجام می شود افزود: اگر لازم باشد بیماران به اتاقعمل بروند و یا به بخش منتقل شوند سوپروایزر انتقال و هماهنگی بیمار را به راحتی انجام میدهد.
وی در ادامه توضیح داد: بیماران سطح سه و چهار بعد از تریاژ به اورژانس دو منتقل و تحت درمان و مراقبت قرار می گیرند و بعد از تعیین تکلیف در صورتیکه ترخیص نشوند تخت بستری برایشان در نظر گرفته شده و به بخش منتقل می شوند.
نظر دهید